reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No niech patrzy i USG niech robi, od razu sprawdzi czy nie mam pozostałych pęcherzyków, bo w styczniu miałam niepęknięte.
A u fryzjera tylko odrosty robiłam i końcówki do ścięcia. Blondyna jestem teraz na całego więc niech mi nikt nie waży się czepiać jak krzywo zaparkuje :p

reklama
No i ja właśnie żałuję, że wcześniej nie myśleliśmy o drugim dziecku. Ale wiadomo jak jest, zawsze się czeka na odpowiedni moment, na znalezienie dobrej pracy, umowy na stałe... a czas leci. Mogę się do 30 nie wyrobić :eek:
10 cykli minęło i nic, no niby nie 10 bo od marca do maja w ciąży byłam... ale już tak liczę, że 10 i nie wiadomo ile jeszcze

No i ja właśnie żałuję, że wcześniej nie myśleliśmy o drugim dziecku. Ale wiadomo jak jest, zawsze się czeka na odpowiedni moment, na znalezienie dobrej pracy, umowy na stałe... a czas leci. Mogę się do 30 nie wyrobić :eek:
10 cykli minęło i nic, no niby nie 10 bo od marca do maja w ciąży byłam... ale już tak liczę, że 10 i nie wiadomo ile jeszcze
Dasz radę! [emoji4]

Hejo:-)

Fajnie Wam ze tak wcześnie dzieciaczki się trafiły. Ja będę mieć skonczone 26 lat jak się mały urodzi. Następne jak się uda to tak za trzY lata może. Wtedy wyrobilibysmy się przed moja 30.

Ja mam w planach wrócić jak najszybciej do pracy z tym ze nie do obecnej. Będę szukać czegoś zupełnie innego[emoji1]

Mały kopie jak szalony. Z dnia na dzień coraz więcej i mocniej[emoji4] A my dalej w kropce bo M stwierdził ze jednak nie Marcel. Tym oto sposobem stanęło na trzech imieniach. Aleksander (mnie się za bardzo nie podoba), Antoni (mnie się bardziej podoba niż M) no i coś co w miarę obu nam spasowalo Szymon. Jednak ostatecznej decyzji nie podjęliśmy i coś czuje ze mały będzie bezimienny do porodu[emoji52]

Agnesis blondyna , u mnie tez blond , choć nawet kiedyś i czarna byłam [emoji16]

Eveee haha moja mama ma 51 i tak samo , jak ze wszystkimi se fotke strzeli to jakby jej [emoji23]

Agnesis no my z P długo myslelismy bo chcieliśmy sie starać o drugie jak mała skończy 3 lata dopiero , ale podjelismy decyzje a , ze fajnie by bylo juz o rodzeństwo dla małej , no i tak samo od stycznia i jeszcze nic , a w grudniu jakoś ten cykl mi się na dodatek popierzyl i wydluzyl ...

Karola dobry wieczór [emoji8]
Niech mały fika ilee wlezie a co [emoji4] Aleksander nieee , Antos nie w moim guscie , Szymon ok jest! Mi się jeszcze podoba Gniewko , Nikodem , Marcel , Sebastian.
Nieech Wam da znać jakie chce imię [emoji16] 3 kopniaki zatwierdzone [emoji13]

EVEEE 08.07 - endokrynolog
EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

A tak w ogole to z kalendarzyka zniknęła moja wizyta na 03.08[emoji4]

Jak się nie staraliśmy to od strzału potrafiliśmy wybrać jakieś fajne imiona dla chłopca A dla dziewczynki to była masakra. Jak zaczęliśmy starania to znowu odwrotnie, ubzdurala nam się Ola i byłaby dalej gdyby nie to co wyrosło między nozkami[emoji12] Teraz nie umiemy się zdecydować. Może jakieś natchnienie na nas przyjdzie

Hejo:-)

Fajnie Wam ze tak wcześnie dzieciaczki się trafiły. Ja będę mieć skonczone 26 lat jak się mały urodzi. Następne jak się uda to tak za trzY lata może. Wtedy wyrobilibysmy się przed moja 30.

Ja mam w planach wrócić jak najszybciej do pracy z tym ze nie do obecnej. Będę szukać czegoś zupełnie innego[emoji1]

Mały kopie jak szalony. Z dnia na dzień coraz więcej i mocniej[emoji4] A my dalej w kropce bo M stwierdził ze jednak nie Marcel. Tym oto sposobem stanęło na trzech imieniach. Aleksander (mnie się za bardzo nie podoba), Antoni (mnie się bardziej podoba niż M) no i coś co w miarę obu nam spasowalo Szymon. Jednak ostatecznej decyzji nie podjęliśmy i coś czuje ze mały będzie bezimienny do porodu[emoji52]
Mi się podoba Aleksander: Aleks, Olo, Olek...
Mam chrześniaka Szymona - ładne imię i super dzieciak. [emoji7]
Antek też ładnie.

U nas, jeśli byłby synek to zapewne Leonard: Leo, Leoś, Leon... [emoji16]

Karola a to zwykła czy podgladanie ? [emoji6]
No z tymi imionami tak jest , my bylismy nastawieni na siurka i byl Marcel do 20tc , dopiero w 30tc stwierdzilismy ze bedzie Lenka , poniewaz zadnej ogoolnie nie było , a w dniu jak sie mala urodzila to Lenek juz bylo mnóstwo [emoji16]

Eveee Aleks a Aleksander to są dwa inne imiona ! Nie dawno się dowiedzialam , no i Aleks mi sie podoba .

Karola a to zwykła czy podgladanie ? [emoji6]
No z tymi imionami tak jest , my bylismy nastawieni na siurka i byl Marcel do 20tc , dopiero w 30tc stwierdzilismy ze bedzie Lenka , poniewaz zadnej ogoolnie nie było , a w dniu jak sie mala urodzila to Lenek juz bylo mnóstwo [emoji16]

Eveee Aleks a Aleksander to są dwa inne imiona ! Nie dawno się dowiedzialam , no i Aleks mi sie podoba .

Z tym Aleksem to różnie. Na Aleksandrów często mówi się też Aleks. [emoji4]
Teraz też nadaje się dziewczynkom, np. Liliana, Lilianna, Lilia, Lili, Lila, na każdą z nich powiemy Lili, Lilka czy Lila. [emoji4]
Moja siostra jest Magda i całe życie musi wszystkich przekonywać, że to nie to samo co Magdalena. [emoji23]

reklama
Bum, u mnie każda wizyta to podglądanie. Nawet jak tylko po L4 idę.

Z tymi imionami to śmieszne jest. Ostatnio się dowiedziałam apropo Oli ze to też osobne imię. Nie musi być Aleksandra.

Do góry