reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Eveee no w tym nie bede jezdzic na monitoring to nawet nie będę
wiedziała co tam słychać , no ale trzeba było zrezygnować w tym miesiącu jak chce się wypoczac gdzieś indziej niż w domu [emoji13]
A ty masz jakieś objawy ciążowe?

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika
Rano jak wstaję mam wilczy głód. Ciągle jestem śpiąca. Czasem troszkę mnie zemdli. No i często sikam.

reklama
Eveee normalnie jestem bardzo ciekawa ile dzieciaczkow u ciebie się chowa [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Eveee normalnie jestem bardzo ciekawa ile dzieciaczkow u ciebie się chowa [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe
Jestem przekonana, że jedno. :-) Aby serduszko ładnie biło i było wszystko w porządku. :-)

Bum moja @ dzis trochę mniej obfita, ale chyba jeszcze ze dwa dni ze mną pobedzie. Ale najgorsze jest to, że bolą mnie plecy, tak jakby cała miednica i jajniki, cholera wie jak to określić.

Eveee jak masz taka wysoko bete poszłabym na USG może po weekendzie, bo niby od bety 1000-1500 już coś widać ;)

Witam się :) Mnie jakieś choróbsko atakuje ... śmiałam się do K, że mnie czymś zaraził bo wczoraj przytulanki a dziś temperatura z 37,2 do 37,9 :o póki co dobrze się czuję tylko ciągle mi gorąco :o
Bum fajnie, ze @ się pojawiła ...zaczynasz nowy cykl :)
Bum moja @ dzis trochę mniej obfita, ale chyba jeszcze ze dwa dni ze mną pobedzie. Ale najgorsze jest to, że bolą mnie plecy, tak jakby cała miednica i jajniki, cholera wie jak to określić.
Moja po zabiegu jeszcze ani razu nie była normalna ...tyle tylko, że chociaż w terminie przychodzi ... ale ta intensywność @, potem długie plamienia doprowadzają mnie do szewskiej pasji ..

Witam się :) Mnie jakieś choróbsko atakuje ... śmiałam się do K, że mnie czymś zaraził bo wczoraj przytulanki a dziś temperatura z 37,2 do 37,9 :o póki co dobrze się czuję tylko ciągle mi gorąco :o
Bum fajnie, ze @ się pojawiła ...zaczynasz nowy cykl :)

Moja po zabiegu jeszcze ani razu nie była normalna ...tyle tylko, że chociaż w terminie przychodzi ... ale ta intensywność @, potem długie plamienia doprowadzają mnie do szewskiej pasji ..

Mnie też najbardziej plamienia wkurzaja, ale u mnie przed @ :/ wizytę mam za dwa tygodnie, może coś mi da, żeby zaradzić temu.

A to pewnie nie goraczka, tylko mąż tak na Ciebie działa ;)

Hormony robiłaś wyszły ok ?
Ja jeszcze nie, ale wybiorę się do niej bo też mi coś w tej mojej @ nie gra. Moje plamienia ciągną się do zakończenia dni płodnych ... a cykl wcześniej i poprzedni miałam krwawienie śródcykliczne + obfite @ i wychodzi, że prawie cały miesiąc muszę na wkładkach jechać :/ Coś okropnego ...Ginka mnie uprzedzała, że cuda przez 6 mc po zabiegu mogą się z @ dziać. o_O No zobaczymy ...myślę nad ''anty'' na jakiś czas ... może pomogą w tych diabelskich cyklach.
A co do małża to :D ja dziękuje za takie działanie ... strzeliłam ketonala, przespałam się i temp. znowu 37,2 :) Byle do @ .... i nowy cykl może się wstrzeli już w Alpach :D

reklama
Robiłam tylko progesteron i wyszło 18,8 więc niby dobry wynik, a plamienie jest, więc albo ma jakiś gwałtowny spadek albo cholera wie co :/ może mój organizm potrzebuje więcej. I w ogóle odczuwam ból w pewnych sytuacjach w macicy? trochę poniżej pępka patrząc na to z zewnątrz ;)
Może w tym cyklu zrobię cały pakiet hormonów albo w następnym :p wolałabym rodzić latem jakby mogła wybierać, więc na razie na luzie, do póki nie dostanę wypowiedzenia w pracy :-D:-D

Do góry