reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patunia dzieki , mam nadzieję , że chociaż te kciuki coś mi przyniosą [emoji4]

Cos padnieta jestem , ale jak poloze sie w wyrko zapewne oczy jak 5 zł [emoji16]

Karola jak po weselichu? [emoji14]

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

reklama
Jezuuu ale bola mnie jajniki i pachwiny [emoji17]
Dziewczyny mialyscie tak kiedyś?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Jezuuu ale bola mnie jajniki i pachwiny [emoji17]
Dziewczyny mialyscie tak kiedyś?

KAROLA 5.07 - połówkowe
Tak, w ciąży pachwiny mnie bolały :-D
Może Twoja @ się zbiera ;)

Agnesis no mam taką nadzieję , bo pierdolca dostane a chce zacząć nowy cykl [emoji4]

Paaraplu jak taam sytuacjja u ciebie?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Zyje. Krwawienia malo, wystarcza wkladka. Brzuch boli tylko przy siusianiu, okropne mnie wzdelo, nigdy nie mialam wzdec, pewnie przez hormony mnie wzdelo.
Za tydzien kontrolne USG.
To tyle.

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...

Muszę spakować młodego, bo jutro wyjezdza, a siedzę i dupy nie mogę ruszyć. Tak mi się nic nie chce :/ i jeszcze się stresuje, bo jedzie pierwszy raz sam. To znaczy bez rodziców ;) bez mamusi, mami-synuś ;)

Zyje. Krwawienia malo, wystarcza wkladka. Brzuch boli tylko przy siusianiu, okropne mnie wzdelo, nigdy nie mialam wzdec, pewnie przez hormony mnie wzdelo.
Za tydzien kontrolne USG.
To tyle.

[emoji174]
Paraplu przytulam i trzymaj się kochana [emoji8]
Muszę spakować młodego, bo jutro wyjezdza, a siedzę i dupy nie mogę ruszyć. Tak mi się nic nie chce :/ i jeszcze się stresuje, bo jedzie pierwszy raz sam. To znaczy bez rodziców ;) bez mamusi, mami-synuś ;)
Agnesis musi być kiedyś ten pierwszy raz bez rodziców, będzie dobrze [emoji8]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]

Paraplu trzymaj się i mamy nadzieję że w przyszłym roku tu się pojawisz. Mi również było miło Ciebie poznać i mam nadzieję że do przyszłego roku[emoji8] JESZCZE RAZ TRZYMAJ SIĘ KOCHANA[emoji8]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]

Trzymaj się. Wiem jak jest Ci źle :( tule.

Do góry