reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Paraplu kochanie trzymaj się , jutro będziemy myslami z Tobą !
Mi też dali te tabletki i po 3 godzinach się ruszyło , ale nie wspominam tego dobrze , trzeba być silnym w takich sytuacjach ....

Artemida co te hormony tak ci buzuja [emoji16]

PARAPLU 27.06 - wizyta u położnej[emoji777]
KAROLA 27.06 - badania[emoji777]
NATI 28.06 - wizyta u ginekologa
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika

Artemida no to rob , rob [emoji4]

Aja czekam jak na zbawienie , i ten moment gdy dane juz sa wprowadzone na stronke a tu jeszcze brak wynikow buuu [emoji55]

Cześć dziewczyny
Dzisiaj powinnam dostać @, ale jeszcze nie dostałam. Poczekam do wieczora jak nie dostanę jutro rano robię test, bo albo mam jakiś zwidy, albo przytyłam.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia a cykle masz jak w zegarku?..
No ja przed @ puchne [emoji53]

Dzuewczyby macie jakieś wizzyty cz coś to podawac terminy [emoji4]

No i drzemka zaliczona. Zdrzemnelam się na 1,5 godziny. Jeszcze mój M zdenerwował mnie delikatnie mówiąc. Nie miał czasu w pracy a dzwonili z Ing. Dla świętego spokoju zgodził się na konsultanta i dziś wieczór jakiś burak do nas przyjedzie... Grrrr...

Bum, bo bym zapomniała. Dopisz mi jeszcze na 5 lipca polowkowe.

Karola haha , to i tak dobrze pospalas [emoji4]
Tylko dziwnie ze z banku przychodzą do domu [emoji53]
Dopisane [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Do góry