reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczka mega gorąco !
Wypad na jakaś wode by się przydał [emoji475][emoji474]

Artemida a ogólnie skąd jesteś?

Artemida ciekawa pra ca [emoji6]

Nati no oby , oby nie przyszła [emoji4]
Ale za pewno przyjdzie [emoji16]

Paraplu moze głupie pytanie a będziesz chciała wrócić do starań?..

Pewnie, ze chce wrocic. Tylko nie wiem kiedy bede na to gotowa. Najpierw musze sie pogodzic ze strata tego dziecka.
Wiem jedno, ze w nastepnej ciazy na USG nie chce miec wlaczonego ekranu poki lekarka nie powie, ze jest wszystko okej. Widok martwego dziecka na 40 calowym ekranie bedzie mnie przesladowac do konca zycia. Nie chce tego doswiadczyc kolejny raz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Paraplu , wiem przez co przechodzisz bo też to widziałam [emoji17] jesteś silna dasz radę [emoji8]
Ale kurcze , ze kazali ci czekać to dziwne , ciąża nie taka wczesna aby się to samo oczyściło..

xBUMx Małe miasteczko pod Poznaniem :)

Trzeba w końcu odebrać dowód z nowym nazwiskiem ;) i co gorsza pozałatwiać zmianę danych w urzędach -to ta gorsza część urlopu.
A na urodzinki - pierwszy lot samolotem :D

Paraplu , wiem przez co przechodzisz bo też to widziałam [emoji17] jesteś silna dasz radę [emoji8]
Ale kurcze , ze kazali ci czekać to dziwne , ciąża nie taka wczesna aby się to samo oczyściło..

Bo Holandia to dziwny kraj. Tutaj na prawde robia zabieg tylko w ostatecznosci. Jesli nic sie nie ruszy do poniedzialku to mamy ustalac co dalej. Czy czekam dalej czy np. wkraczamy z farmakologia. Wolalabym aby cos sie ruszylo. Od wczoraj plamie wiec cos sie zaczyna dziac. Moze do poniedzialku sie ruszy samo.

Artemida może z fasolka przyjedziesz do PL [emoji4]

Oleczka zazdroszcze im , ja to już chce by P miał wolne i opuszczam te mieszkanie na trochę [emoji6]

Paraplu no bardzo dziwny..
Choć ja pamiętam , ze przy poronieniu bylam jakims krolikiem doswiadczalnym bo mnie nie lyzeczkowali a dali takie tabletki , mialam sobie wsadzic do pipy i czekać na poronienie ..
Podpisywalam mnostwo papierow, a na koniec ankiete jak wypisywali mnie co czulam jaakie bole itp , to bylo bardzo przykre..

reklama
Bo Holandia to dziwny kraj. Tutaj na prawde robia zabieg tylko w ostatecznosci. Jesli nic sie nie ruszy do poniedzialku to mamy ustalac co dalej. Czy czekam dalej czy np. wkraczamy z farmakologia. Wolalabym aby cos sie ruszylo. Od wczoraj plamie wiec cos sie zaczyna dziac. Moze do poniedzialku sie ruszy samo.

No właśnie, szczerzę mówiąc aż boję się zachodzić tu w ciąże, ale mam na szczęście taką opcję, że jak tylko te upragnione 2 kreseczki się pojawią to rezygnuje z pracy - za dużo dźwigania i boję się.

Do góry