reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Luska masakra duszno i ta myśl że muszę pracować w ten zaduch do 15.30, jedna myśl tylko mnie trzyma przy nadziei że prezes się zlituje i o 13.30 nas puści, ale to graniczy z cudem.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien doobry [emoji4]

Paraplu ah , bardzo mi przykro :(
Może tak miało być , tule mocno [emoji8]

Ja dziś od rana znów walcze z alergia buu...

Kurcze od wczoraj czuje takie skurcze w brzuchu , boli jak na @ niechce sie nakrecac ze moglo sie cos udać , tylko ciekawe kiedy @ będzie ...

Hej

Ja dziś i jutro wolne ale weekend do pracy :-(
Upał się robi jak nic dziś !

Paraplu- bardzo mi przykro :-(

Bum- no oby oby trzymam żeby ta wredna @ nie przyszła

Ja zrobiłam testa i negatywny wiec czekam na @ jutro ma przyjść

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu tak mi przykro jak sie trzymasz?

Wykancza mnie czekanie. Chcialabym aby juz bylo po i zebym mogla wrocic do pracy bo na leb mi pada od siedzenia w domu.

W nocy mielismy tak ogromna burze, ze pierwszy raz w zyciu moj pies sie jej przestraszyl i stalo takie male kolo lozka i piszczalo zeby ja wziac do siebie.
A ze mamy dwie suczki to przeciez tylko jednej nie wezmiemy na lozko no i trzeba bylo wziac obie [emoji16]
1466672346-w5cdgx.jpeg

Jeszcze sobie smacznie spia, az szkoda mi je budzic na spacer. Poczekam az same wstana :) i tak nigdzie sie nie spiesze.

A i wczoraj K wlaczyl mi filmik z poniedzialkowego USG, zapomnialam calkowicie, ze nagrywal poczatek. I znow widzialam moje lapeczki malusie [emoji7] [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida ciekawa pra ca [emoji6]

Nati no oby , oby nie przyszła [emoji4]
Ale za pewno przyjdzie [emoji16]

Paraplu moze głupie pytanie a będziesz chciała wrócić do starań?..

reklama
Do góry