reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Julia no właśnie coś czytałam , że plamien dostała ale tak to się potoczyło [emoji19]
A ty jak się czujesz ?

Jugo ambitny cel[emoji4]

Xbum ja dzis jestem po wizycie, wszystko dobrze wiec na chwile odetchnelam z ulga[emoji4]
A czuje sie srednio wiec czekam.na lepsze czasy[emoji4]

Xbum wiesz co codziennie od rana do wieczora mam mdosci...jest to meczace i problematyczne w funkcjonowaniu....np. jak dziecko chce zebys mu poczytala, a ty czujesz sie jakbys miala zaraz pawia puscic..
Dzis nie jest zle, ale moj zoladek przyjmuje jedzenie w wielkosciach jak dla wrobelka, zjadlam 2 nalesniki i umieram;(
Lekarka pocieszyla ze od 10tc bedzie po malu coraz lepiej ja juz mam skonczony 9tc wiec coraz blizej konca;)

Julia oooo jej to maleństwo daje popalic mamie [emoji39]
Na pewno jest to męczące , jeszcze upał do tego dochodzi to też robi swoje ...
No kochana oby się uspokoiło troszkę od tego 10tc [emoji6]

reklama
@Paraplu MELDUJ SIĘ , CO SIĘ DZIEJE ! [emoji20]

Jestem Bum. Przepraszam, ze nie pisalam. Po prostu nie dalam rady. Nasz Robaczek odszedl jakies 1,5 tygodnia temu, w poniedzialek na USG sie dowiedzielismy, ze serduszko nie bije. Dzisiaj zaczelam plamic i czekam az sie rozkreci bo tylko to mi pozostalo.

Mam 26 lat, 2 miesiące po pięknym ślubie i również 2 miesiąc starań o maleństwo, jak na razie idzie jak po grudzie. Choruję na PCO więc tym bardziej jest trudniej, walczę z Duphastonem (albo on walczy z PCO :D) Mieszkam z mężem w Holandii i tu też pracujemy.

Gdzie mieszkacie? Ja w Katwijku obok Leiden.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry