reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Julia no właśnie coś czytałam , że plamien dostała ale tak to się potoczyło [emoji19]
A ty jak się czujesz ?

Jugo ambitny cel[emoji4]

Xbum ja dzis jestem po wizycie, wszystko dobrze wiec na chwile odetchnelam z ulga[emoji4]
A czuje sie srednio wiec czekam.na lepsze czasy[emoji4]

Xbum wiesz co codziennie od rana do wieczora mam mdosci...jest to meczace i problematyczne w funkcjonowaniu....np. jak dziecko chce zebys mu poczytala, a ty czujesz sie jakbys miala zaraz pawia puscic..
Dzis nie jest zle, ale moj zoladek przyjmuje jedzenie w wielkosciach jak dla wrobelka, zjadlam 2 nalesniki i umieram;(
Lekarka pocieszyla ze od 10tc bedzie po malu coraz lepiej ja juz mam skonczony 9tc wiec coraz blizej konca;)

Julia oooo jej to maleństwo daje popalic mamie [emoji39]
Na pewno jest to męczące , jeszcze upał do tego dochodzi to też robi swoje ...
No kochana oby się uspokoiło troszkę od tego 10tc [emoji6]

reklama
@Paraplu MELDUJ SIĘ , CO SIĘ DZIEJE ! [emoji20]

Jestem Bum. Przepraszam, ze nie pisalam. Po prostu nie dalam rady. Nasz Robaczek odszedl jakies 1,5 tygodnia temu, w poniedzialek na USG sie dowiedzielismy, ze serduszko nie bije. Dzisiaj zaczelam plamic i czekam az sie rozkreci bo tylko to mi pozostalo.

Mam 26 lat, 2 miesiące po pięknym ślubie i również 2 miesiąc starań o maleństwo, jak na razie idzie jak po grudzie. Choruję na PCO więc tym bardziej jest trudniej, walczę z Duphastonem (albo on walczy z PCO :D) Mieszkam z mężem w Holandii i tu też pracujemy.

Gdzie mieszkacie? Ja w Katwijku obok Leiden.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry