reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wy psy ja kota do odmiany, Rudy poluje na muchy [emoji23]
1464604830734.jpg

Załączniki

• 1464604830734.jpg
    1464604830734.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 216
reklama
Anula spora dzidzia nie wyprzedza terminu ? [emoji6]
Bierz go oddaje w dobre ręce, skubany cala noc buszuje za czyms latajacym , lobuz straszny z niego [emoji23]
Moja psina też zjada pająki albo nie zjada a zuje , zuje i wypluje [emoji39]

Kruczyca kciuki za super bete ! [emoji8]

Cudni kotek :)

Moja Popcia poluje zawsze na muchy ale jeszcze nigdy nie udalo jej sie zadnej upolowac [emoji23] a i gania zawsze w parku zajace i to jak w jakims amoku [emoji23] ale tez nigdy nie udalo jej sie dogonic zajaca, zreszta ona wielkosci zajaca jest [emoji23] i balabym sie, ze w potyczce to zajac by wygral [emoji23]

9ewnvfxmgto5niho.png

hej gratuluje super wiesci dziewczyny anula bedzie dobrze trzymaj sie karola auto skad znam te wydatki dobrze ze nic wam sie nie stalo nam szykuje sie latem wydatek 2 tys na samochod wiec juz mam ciarki na plecach ja juz po wizycie jutro szpital zostajke tam do konca tygodnia jak to uslyszalam to sie poplakalam niecierpie szpitali

reklama
Do góry