reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Miciur-ka ja prawdopodobnie też lutowka bo termin na 31 stycznia a pierworodka raczej przenosi niż wcześniej urodzi ;) ja biorę Falvit Mama i kwas dodatkowy. Bete robi się po 48 lub 72h teraz może zrobię w poniedziałek jak uda mi się do lekarza zapisać

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeśli ktoś poleci jakiś dobry zestaw witamin bym była wdzięczna u mnie jakiś lipny zestaw 20 e , śmieszni są. .. kupię w pl .

Kruczyca- gratuluję ! :))))

Oleczka - a czemu aż taki ból ...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu- ja się łapie na lutowe mamy które jeszcze nie istnieją hah - bo wychodzi mi 1-3 luty , na upartego to i na styczniowe bym mogła bo można urodzić 2 tyg przed do 2 tyg po terminie ale dwóch styczniowych i lutowek nie ogarnę na raz , to chyba na lutowe pójdę - i będę tam sama siedzieć hahahha ;)

To prawda niby kilka dni a różnica jest w rozwoju ,

Dziewczyny jakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży ...

Ja jestem dalej w szoku ze tak szybko zaskoczyłam naprawdę to aż dziwne bo przrciez jak jest seks bez zabezpieczenia to wiadomo ze się ciąża może skończyć ale nie myślałam że od razu hahhaha - i mimo to wielki zaskok ;)

Kruczyca - a ty teraz powtarzasz betę i juz więcej nie będziesz robić ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Haha zaraz bedzie wysyp lutowek :) pamietam jak na styczniowkach byly 3 dziewczyny a teraz juz wszystkich nie ogarniam :)

Dziewczyny jest! Wszystko dobrze! Padne zaraz ze szczęścia! :)
1464346210-1d1mld.jpeg
1464346217-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny przyrost!!!

9ewnvfxmgto5niho.png

Kruczyca a mojemu P zachciało się gofrow z lodami i będę musiała zaraz robić [emoji34]
A tak to ok , fajna pogoda jest ale jakoś chęci żadnych do niczego [emoji6]

Kruczyca noo on zawsze , w ogóle on zje i co trochę potem lodówkę otwiera bo głodny ale przemiane materii ma świetna [emoji4]

Jugo kochana dziś winko ? [emoji6]
Kiedy jaki mobitoring u ciebie czy coś ? [emoji4]

reklama
anula: no to jak nic nie strzyka i nie boli to gites :D Przyjemnego odpoczynku :)

luska: gratulacje ciociu :) Współczuję tak bolesnej @ :/ Niech szybko przechodzi. Wczorajszy dzień minął mi leniwie :D

miciurka: kreseczki jak ta lala :) Super.

kruczyca: bardzo ładny przyrost bety! Opalaj tyłek opalaj :D Miło, że od razu zniżki dostałaś w labo.

oleczka: uhm nie pomyślałam o tym skracaniu szyjki na piłce. Najlepiej skonsultować z lekarzem tak czy inaczej. Są jeszcze masaże, ale to też lekarz musi się zgodzić. Szkoda, że tak cię boli :/

xbum: tak, dzisiaj winko :D Sialala!

A u nas burza nadciąga. Już słychać grzmoty, robi się ciemno...jeszcze tylko błyskawice :D

Do góry