reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Miciur-ka ja prawdopodobnie też lutowka bo termin na 31 stycznia a pierworodka raczej przenosi niż wcześniej urodzi ;) ja biorę Falvit Mama i kwas dodatkowy. Bete robi się po 48 lub 72h teraz może zrobię w poniedziałek jak uda mi się do lekarza zapisać

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeśli ktoś poleci jakiś dobry zestaw witamin bym była wdzięczna u mnie jakiś lipny zestaw 20 e , śmieszni są. .. kupię w pl .

Kruczyca- gratuluję ! :))))

Oleczka - a czemu aż taki ból ...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu- ja się łapie na lutowe mamy które jeszcze nie istnieją hah - bo wychodzi mi 1-3 luty , na upartego to i na styczniowe bym mogła bo można urodzić 2 tyg przed do 2 tyg po terminie ale dwóch styczniowych i lutowek nie ogarnę na raz , to chyba na lutowe pójdę - i będę tam sama siedzieć hahahha ;)

To prawda niby kilka dni a różnica jest w rozwoju ,

Dziewczyny jakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży ...

Ja jestem dalej w szoku ze tak szybko zaskoczyłam naprawdę to aż dziwne bo przrciez jak jest seks bez zabezpieczenia to wiadomo ze się ciąża może skończyć ale nie myślałam że od razu hahhaha - i mimo to wielki zaskok ;)

Kruczyca - a ty teraz powtarzasz betę i juz więcej nie będziesz robić ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Haha zaraz bedzie wysyp lutowek :) pamietam jak na styczniowkach byly 3 dziewczyny a teraz juz wszystkich nie ogarniam :)

Dziewczyny jest! Wszystko dobrze! Padne zaraz ze szczęścia! :)
1464346210-1d1mld.jpeg
1464346217-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny przyrost!!!

9ewnvfxmgto5niho.png

Kruczyca a mojemu P zachciało się gofrow z lodami i będę musiała zaraz robić [emoji34]
A tak to ok , fajna pogoda jest ale jakoś chęci żadnych do niczego [emoji6]

Kruczyca noo on zawsze , w ogóle on zje i co trochę potem lodówkę otwiera bo głodny ale przemiane materii ma świetna [emoji4]

Jugo kochana dziś winko ? [emoji6]
Kiedy jaki mobitoring u ciebie czy coś ? [emoji4]

reklama
anula: no to jak nic nie strzyka i nie boli to gites :D Przyjemnego odpoczynku :)

luska: gratulacje ciociu :) Współczuję tak bolesnej @ :/ Niech szybko przechodzi. Wczorajszy dzień minął mi leniwie :D

miciurka: kreseczki jak ta lala :) Super.

kruczyca: bardzo ładny przyrost bety! Opalaj tyłek opalaj :D Miło, że od razu zniżki dostałaś w labo.

oleczka: uhm nie pomyślałam o tym skracaniu szyjki na piłce. Najlepiej skonsultować z lekarzem tak czy inaczej. Są jeszcze masaże, ale to też lekarz musi się zgodzić. Szkoda, że tak cię boli :/

xbum: tak, dzisiaj winko :D Sialala!

A u nas burza nadciąga. Już słychać grzmoty, robi się ciemno...jeszcze tylko błyskawice :D

Do góry