reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jezuuuja starowalam z mala 60kg a koniec 94kg , a mało tylam do 6 miesiąca ostatnie dwa to była megaa tragedia...

Oleczka to trzymam kciuki aby jednak był , fajnie tak parke miec [emoji4]

Hej
Bum nie uwierzysz ale zrobiłam skalpel chodakowskiej. Nie do końca co prawda bo tylko 30 min dałam radę ale sukces jest ze w ogóle się wzięłam.

Oleczka też mi się wydaje że na następnym usg zobaczysz piękne jajka między nogami dziecka. Smaki typowo chłopięce masz z tego co piszesz. A ciuch faktycznie fajne. Też patrzyłam na tą gazetke więc korzystaj.

Lux Oleczka ma rację. Jak gadają to niech gadają i tyle. Jak już mówiłam znudzi im się. Ciekawe bardzo czy jakby twoja tesciowa miała cały dzień odruchy wymiotne i wymioty to czy by taka wesoła chodziła.
A waga się nie przejmuj. Moja siostra po ciąży schudla mega i 4 miesiące po porodzie ważyła 8 kg mniej niż przed ciążą.

Ja się chyba skupie na odchudzaniu. I tak nie mam jeszcze żadnych szans na ciążę...mąż w pracy a mnie jest strasznie smutno...

Dzień dobry laski :) cos sie z moim spaniem dzieje rano nie mogę spać a cały dzień najchętniej bym się nie ruszyła z wyrka... Tynka rozchmurz się bo przyjadę tam do Ciebie ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ją w pierwszej ciąży zaczynałam z wagą 75 do porodu 115kg :D w ciągu roku zeszlam do wagi z przed ciąży[emoji14]teraz zaczynałam z wagą 78 i na ta chwilę jest 81 :D

Tynka podziwiam Cię ją do chodakowzkiej nie miałam mocy :D

Kruczyca Ty kobito testuj bo mi coś tu ciąża pachnie od Ciebie :D

Miłego dnia[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)

Kruczyca ja zawsze tak mam na początku cyklu. Chwiejnosc nastroju to moja główna cecha:-) a kiedy robisz betke?

Oleczka dopiero wczoraj zaczęłam ha ha. Dzis znowu spróbuję. Zobaczymy czy do końca wytrzymam.

Do góry