reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum- mi tez zawsze najtrudniej wyćwiczyć brzuch , teraz sobie odpuszczam bo chce duży brzuszek ale potem czyli jak zakończę karmić to wracam na fitnes/siłownie i rowerek w domu :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczka- ja dopiero zatestuje 26.05 to i tak będzie 2 dni przed @ ale kto wie dzień matki wiec stwierdziłam ze zaryzykuje :) ja tez odkąd zasadziłam owoce i warzywa na balkonie to sobie popijamy z m tam kawkę / herbatkę aż miło
Bum- fajna żabka :-) ja tez na plusie ale ty szczupła jesteś
Lux- tez mi się tak wydaje ze u ciebie to dziewczynka się tam zagnieździła :-) a będziesz sprawdzać ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak chce wiedziec bo chce pokoj maly malowac pod plec wiesz i potem zeby wiedziec jakie ubranka :)

Bum Ty ocipialas z tym odchudzaniem :D z kości na osci chyba.
Nati dziękuję :) a dziś jest dzień lenia i tez nic nie gotuje :D
Luxi wiadomo ze będzie dziewczyna :)
Olcia zazdraszczam coraz bardziej kochana :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też bym chciała chlopaka , taka parka by była super , ale tak najwazniejsze ze zdrowe i zeby sie udało! [emoji4]

Kruczyca wez przestan [emoji23]
Waga sama z siebie sie nie bierze , jeszcze w tym chodze ale jak w saunie musi pod tym być [emoji12]

Lux a czemu nie masz ? Lekarka zabroniła ?

Kruczyca spokojnie może ten cykl jest Twój hmm? Kiedy masz testowano?

Ją czuje że synek w brzuszku siedzi ale tak na prawdę czy płeć ma dla mnie jakieś znaczenie ? Nie może być drugą vora albo syn aby zdrowe było i w terminie się urodziło :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum a czym ty ten brzuch owinelas? Mnie wszystko w biodra , tylek i uda idzie ha ha. Od dziś biegam w każdy wolny dzień od pracy i koniec kropka :-) i muszę błonnik z cla kupić koniecznie albo therm line fast. Muszę się wylaszczyc do wakacji.

Lux już niedługo się dowiemy czy twoje przeczucia się sprawdza :-) moja siostra płeć swoich dzieci czuła i się sprawdziło. A ja się zawsze mylilam ha ha ha.

Oleczka o ja ale super ze zaczynasz czuć ruchy maluszka. Ale to musi być wspaniałe uczucie. Teraz będziesz troszkę spokojniejsza może. Bardzo się cieszę że rodzinka tak fajnie zareagowała. Od razu człowiek się lepiej czuje jak widzi ze rodzina się cieszy.

Pisalyscie o płci. Ja zawsze jakoś podświadomie chciałam synka. A teraz jak mam problemy żaby zajść to mi się zrobiło wszystko jedno byleby zdrowe było.

Do góry