reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam i ja
Kamila - fajnie ze przyrosla beta gratulacje :) , nie wolno tam nic "grzebać" i nie myśl tak , myśl pozytywnie ! I najlepiej rób te same testy żeby porównać czy kreska ciemnieje.

Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze :)

Oleczka - fajna teściowa :) ! .

Xbumx- jaka temp dziś? Jakaś zmiana ?

Kruczyca- jeju ale hormony poszły skoro się poryczałas ze nic się w sklepie nie podobało hehe

Lux -to normalne że się tak meczysz, że ciągle spisz itp powinno się to później uspokoić -odpoczywaj póki możesz ;)

Ja dziś miałam super sen w postaci dwóch testów pozytywnych ciążowych haha, ciekawe ciekawe , wczoraj na chwilkę tylko zajrzałam bo szalałam po ikei, a tam jak wejdę to gine hehhehe :D

Widzę ze zdania na temat wątku priv a tu są podzielone . No ale dziewczyny tez nie mogą mieć pretensji ze ktoś inny dołączy - Bo się stara tez itp .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja
Kamila - fajnie ze przyrosla beta gratulacje :) , nie wolno tam nic "grzebać" i nie myśl tak , myśl pozytywnie ! I najlepiej rób te same testy żeby porównać czy kreska ciemnieje.

Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze :)

Oleczka - fajna teściowa :) ! .

Xbumx- jaka temp dziś? Jakaś zmiana ?

Kruczyca- jeju ale hormony poszły skoro się poryczałas ze nic się w sklepie nie podobało hehe

Lux -to normalne że się tak meczysz, że ciągle spisz itp powinno się to później uspokoić -odpoczywaj póki możesz ;)

Ja dziś miałam super sen w postaci dwóch testów pozytywnych ciążowych haha, ciekawe ciekawe , wczoraj na chwilkę tylko zajrzałam bo szalałam po ikei, a tam jak wejdę to gine hehhehe :D

Widzę ze zdania na temat wątku priv a tu są podzielone . No ale dziewczyny tez nie mogą mieć pretensji ze ktoś inny dołączy - Bo się stara tez itp .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
no mysle, ze w niedziele odespie :laugh2:

Miciurka dziś spadła 36. 6 czekam na@... Na razie na nią się nie zapowiada...
Ja też miałam tskie sny , niestety prorocze w drugą strone...

A ja się owinelam folia na brzuch [emoji16] szwagierka mówiła że patent dziala , wiec probuje sprzatam przed wyjsciem wiec cieplo się tam robi [emoji6]
Wariatka ze mnie [emoji13]

Lux Ty też masz takie zboczone sny? :D

Xbumx mój brat jak przed walkami musiał schudnąć to owijal się folia cały i biegał itp :D

A ja od wczzoraj czuje ruchy nie regularne ale czuję może 2-4 na dzień ale są[emoji14]w ogóle wczoraj sobie uświadomiłam że dziś zaczęłam 4miesiac :D

Edit możecie mnie dopisać wizytę mam 15czerwca :))
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Ostatnio nie mogę się wogole zorganizować ciagle mi czasu brak :-/
Witam się nie było mnie pare dni ale żyje żyje i staram się dalej
Kamila- ja tez jak robiłam rożne testy to rożne kreski wychodziły w jednym mocniejsza , a w innym niewidoczna
Nessi- miłej pracy , ja dziś wolne a jutro do pracy równowaga musi być hehe
Bum- kurde ja dalej mam nadzieje ze ta twoja @ nie przyjdzie ale jak ma przyjść to niech przychodzi , bo wtedy jest łatwiej można myślec już nad nowym cyklem
Anula- &&&& daj znać jak tam po wizycie
Tynka- nie dziwie Ci się ze obraziłas się na testy , mnie tez raz oszukał albo mi się tak wydaje ,3 cykle temu kreska wyszła a potem znikła :-/
Lux- to chyba będzie dziewczynka u ciebie , bo z Nadia byłam bardziej wymęczona i śpiąca niż z maksem
Miciur-ka- fajny sen !!!!
Kruczyca - nie wiem czy Ci pisałam ale ślicznie wyglądasz na Tym zdjęciu w avatarze :-)
Słonko za oknem i zapowiada się piękny weekend , teście biorą mi dzieciaki na wieś :-)
Co dziś gotujecie ? Ja nic bo wzięłam obiad od mamy ale ze mnie leń
Miłego dnia i sorki ze tak mało nieraz pisze , czytam was cały czas
Oleczka - super ze czujesz ruchy , a niedługo kopniaki :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati a Ty kiedy testujesz? Ją dziś na obiad karkówka robię i Zupę Poznańska także wszystko się gotuje, dusi a ja Idę na taras pić herbatkę bo też ciepło dziś :) 22 już

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka ooo jaa uwielbiam ruchy maluszkaaaa [emoji170]

Nati narazie nie czuje, zeby sie cos zapowiadalo [emoji16]

Haha fajna zabcia nie ? [emoji16]
Tynka , Kruczyca przylaczacie sie [emoji13]

1463733639159.jpg

Załączniki

• 1463733639159.jpg
    1463733639159.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Oleczka to jest teraz owiniete , ale mam z czegooo !
Mam 8 na przodzie kochana [emoji16]
22 tydzień jejaaa jak to szybko smigaaa [emoji4]

Do góry