no strasznie trace sily, ale to dobrze, bo dziecko ciagnie ze mnie wiem, ze jest wszystko tam w brzuszku ok
reklama
Witam i ja
Kamila - fajnie ze przyrosla beta gratulacje , nie wolno tam nic "grzebać" i nie myśl tak , myśl pozytywnie ! I najlepiej rób te same testy żeby porównać czy kreska ciemnieje.
Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze
Oleczka - fajna teściowa ! .
Xbumx- jaka temp dziś? Jakaś zmiana ?
Kruczyca- jeju ale hormony poszły skoro się poryczałas ze nic się w sklepie nie podobało hehe
Lux -to normalne że się tak meczysz, że ciągle spisz itp powinno się to później uspokoić -odpoczywaj póki możesz
Ja dziś miałam super sen w postaci dwóch testów pozytywnych ciążowych haha, ciekawe ciekawe , wczoraj na chwilkę tylko zajrzałam bo szalałam po ikei, a tam jak wejdę to gine hehhehe
Widzę ze zdania na temat wątku priv a tu są podzielone . No ale dziewczyny tez nie mogą mieć pretensji ze ktoś inny dołączy - Bo się stara tez itp .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kamila - fajnie ze przyrosla beta gratulacje , nie wolno tam nic "grzebać" i nie myśl tak , myśl pozytywnie ! I najlepiej rób te same testy żeby porównać czy kreska ciemnieje.
Kruczyca- jeju ale hormony poszły skoro się poryczałas ze nic się w sklepie nie podobało hehe
Lux -to normalne że się tak meczysz, że ciągle spisz itp powinno się to później uspokoić -odpoczywaj póki możesz
Ja dziś miałam super sen w postaci dwóch testów pozytywnych ciążowych haha, ciekawe ciekawe , wczoraj na chwilkę tylko zajrzałam bo szalałam po ikei, a tam jak wejdę to gine hehhehe
Widzę ze zdania na temat wątku priv a tu są podzielone . No ale dziewczyny tez nie mogą mieć pretensji ze ktoś inny dołączy - Bo się stara tez itp .
no mysle, ze w niedziele odespieWitam i ja
Miciurka dziś spadła 36. 6 czekam na@... Na razie na nią się nie zapowiada...
Ja też miałam tskie sny , niestety prorocze w drugą strone...
A ja się owinelam folia na brzuch [emoji16] szwagierka mówiła że patent dziala , wiec probuje sprzatam przed wyjsciem wiec cieplo się tam robi [emoji6]
Wariatka ze mnie [emoji13]
Ja też miałam tskie sny , niestety prorocze w drugą strone...
A ja się owinelam folia na brzuch [emoji16] szwagierka mówiła że patent dziala , wiec probuje sprzatam przed wyjsciem wiec cieplo się tam robi [emoji6]
Wariatka ze mnie [emoji13]
Oleczkaa920
Fanka BB :)
Lux Ty też masz takie zboczone sny?
Xbumx mój brat jak przed walkami musiał schudnąć to owijal się folia cały i biegał itp
A ja od wczzoraj czuje ruchy nie regularne ale czuję może 2-4 na dzień ale są[emoji14]w ogóle wczoraj sobie uświadomiłam że dziś zaczęłam 4miesiac
Edit możecie mnie dopisać wizytę mam 15czerwca )
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Xbumx mój brat jak przed walkami musiał schudnąć to owijal się folia cały i biegał itp
A ja od wczzoraj czuje ruchy nie regularne ale czuję może 2-4 na dzień ale są[emoji14]w ogóle wczoraj sobie uświadomiłam że dziś zaczęłam 4miesiac
Edit możecie mnie dopisać wizytę mam 15czerwca )
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Hej
Ostatnio nie mogę się wogole zorganizować ciagle mi czasu brak :-/
Witam się nie było mnie pare dni ale żyje żyje i staram się dalej
Kamila- ja tez jak robiłam rożne testy to rożne kreski wychodziły w jednym mocniejsza , a w innym niewidoczna
Nessi- miłej pracy , ja dziś wolne a jutro do pracy równowaga musi być hehe
Bum- kurde ja dalej mam nadzieje ze ta twoja @ nie przyjdzie ale jak ma przyjść to niech przychodzi , bo wtedy jest łatwiej można myślec już nad nowym cyklem
Anula- &&&& daj znać jak tam po wizycie
Tynka- nie dziwie Ci się ze obraziłas się na testy , mnie tez raz oszukał albo mi się tak wydaje ,3 cykle temu kreska wyszła a potem znikła :-/
Lux- to chyba będzie dziewczynka u ciebie , bo z Nadia byłam bardziej wymęczona i śpiąca niż z maksem
Miciur-ka- fajny sen !!!!
Kruczyca - nie wiem czy Ci pisałam ale ślicznie wyglądasz na Tym zdjęciu w avatarze :-)
Słonko za oknem i zapowiada się piękny weekend , teście biorą mi dzieciaki na wieś :-)
Co dziś gotujecie ? Ja nic bo wzięłam obiad od mamy ale ze mnie leń
Miłego dnia i sorki ze tak mało nieraz pisze , czytam was cały czas
Oleczka - super ze czujesz ruchy , a niedługo kopniaki :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio nie mogę się wogole zorganizować ciagle mi czasu brak :-/
Witam się nie było mnie pare dni ale żyje żyje i staram się dalej
Kamila- ja tez jak robiłam rożne testy to rożne kreski wychodziły w jednym mocniejsza , a w innym niewidoczna
Nessi- miłej pracy , ja dziś wolne a jutro do pracy równowaga musi być hehe
Bum- kurde ja dalej mam nadzieje ze ta twoja @ nie przyjdzie ale jak ma przyjść to niech przychodzi , bo wtedy jest łatwiej można myślec już nad nowym cyklem
Anula- &&&& daj znać jak tam po wizycie
Tynka- nie dziwie Ci się ze obraziłas się na testy , mnie tez raz oszukał albo mi się tak wydaje ,3 cykle temu kreska wyszła a potem znikła :-/
Lux- to chyba będzie dziewczynka u ciebie , bo z Nadia byłam bardziej wymęczona i śpiąca niż z maksem
Miciur-ka- fajny sen !!!!
Kruczyca - nie wiem czy Ci pisałam ale ślicznie wyglądasz na Tym zdjęciu w avatarze :-)
Słonko za oknem i zapowiada się piękny weekend , teście biorą mi dzieciaki na wieś :-)
Co dziś gotujecie ? Ja nic bo wzięłam obiad od mamy ale ze mnie leń
Miłego dnia i sorki ze tak mało nieraz pisze , czytam was cały czas
Oleczka - super ze czujesz ruchy , a niedługo kopniaki :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oleczkaa920
Nati a Ty kiedy testujesz? Ją dziś na obiad karkówka robię i Zupę Poznańska także wszystko się gotuje, dusi a ja Idę na taras pić herbatkę bo też ciepło dziś 22 już
Oleczkaa920
reklama