reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam i ja
Kamila - fajnie ze przyrosla beta gratulacje :) , nie wolno tam nic "grzebać" i nie myśl tak , myśl pozytywnie ! I najlepiej rób te same testy żeby porównać czy kreska ciemnieje.

Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze :)

Oleczka - fajna teściowa :) ! .

Xbumx- jaka temp dziś? Jakaś zmiana ?

Kruczyca- jeju ale hormony poszły skoro się poryczałas ze nic się w sklepie nie podobało hehe

Lux -to normalne że się tak meczysz, że ciągle spisz itp powinno się to później uspokoić -odpoczywaj póki możesz ;)

Ja dziś miałam super sen w postaci dwóch testów pozytywnych ciążowych haha, ciekawe ciekawe , wczoraj na chwilkę tylko zajrzałam bo szalałam po ikei, a tam jak wejdę to gine hehhehe :D

Widzę ze zdania na temat wątku priv a tu są podzielone . No ale dziewczyny tez nie mogą mieć pretensji ze ktoś inny dołączy - Bo się stara tez itp .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja
Kamila - fajnie ze przyrosla beta gratulacje :) , nie wolno tam nic "grzebać" i nie myśl tak , myśl pozytywnie ! I najlepiej rób te same testy żeby porównać czy kreska ciemnieje.

Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze :)

Oleczka - fajna teściowa :) ! .

Xbumx- jaka temp dziś? Jakaś zmiana ?

Kruczyca- jeju ale hormony poszły skoro się poryczałas ze nic się w sklepie nie podobało hehe

Lux -to normalne że się tak meczysz, że ciągle spisz itp powinno się to później uspokoić -odpoczywaj póki możesz ;)

Ja dziś miałam super sen w postaci dwóch testów pozytywnych ciążowych haha, ciekawe ciekawe , wczoraj na chwilkę tylko zajrzałam bo szalałam po ikei, a tam jak wejdę to gine hehhehe :D

Widzę ze zdania na temat wątku priv a tu są podzielone . No ale dziewczyny tez nie mogą mieć pretensji ze ktoś inny dołączy - Bo się stara tez itp .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
no mysle, ze w niedziele odespie :laugh2:

Miciurka dziś spadła 36. 6 czekam na@... Na razie na nią się nie zapowiada...
Ja też miałam tskie sny , niestety prorocze w drugą strone...

A ja się owinelam folia na brzuch [emoji16] szwagierka mówiła że patent dziala , wiec probuje sprzatam przed wyjsciem wiec cieplo się tam robi [emoji6]
Wariatka ze mnie [emoji13]

Lux Ty też masz takie zboczone sny? :D

Xbumx mój brat jak przed walkami musiał schudnąć to owijal się folia cały i biegał itp :D

A ja od wczzoraj czuje ruchy nie regularne ale czuję może 2-4 na dzień ale są[emoji14]w ogóle wczoraj sobie uświadomiłam że dziś zaczęłam 4miesiac :D

Edit możecie mnie dopisać wizytę mam 15czerwca :))
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Ostatnio nie mogę się wogole zorganizować ciagle mi czasu brak :-/
Witam się nie było mnie pare dni ale żyje żyje i staram się dalej
Kamila- ja tez jak robiłam rożne testy to rożne kreski wychodziły w jednym mocniejsza , a w innym niewidoczna
Nessi- miłej pracy , ja dziś wolne a jutro do pracy równowaga musi być hehe
Bum- kurde ja dalej mam nadzieje ze ta twoja @ nie przyjdzie ale jak ma przyjść to niech przychodzi , bo wtedy jest łatwiej można myślec już nad nowym cyklem
Anula- &&&& daj znać jak tam po wizycie
Tynka- nie dziwie Ci się ze obraziłas się na testy , mnie tez raz oszukał albo mi się tak wydaje ,3 cykle temu kreska wyszła a potem znikła :-/
Lux- to chyba będzie dziewczynka u ciebie , bo z Nadia byłam bardziej wymęczona i śpiąca niż z maksem
Miciur-ka- fajny sen !!!!
Kruczyca - nie wiem czy Ci pisałam ale ślicznie wyglądasz na Tym zdjęciu w avatarze :-)
Słonko za oknem i zapowiada się piękny weekend , teście biorą mi dzieciaki na wieś :-)
Co dziś gotujecie ? Ja nic bo wzięłam obiad od mamy ale ze mnie leń
Miłego dnia i sorki ze tak mało nieraz pisze , czytam was cały czas
Oleczka - super ze czujesz ruchy , a niedługo kopniaki :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati a Ty kiedy testujesz? Ją dziś na obiad karkówka robię i Zupę Poznańska także wszystko się gotuje, dusi a ja Idę na taras pić herbatkę bo też ciepło dziś :) 22 już

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka ooo jaa uwielbiam ruchy maluszkaaaa [emoji170]

Nati narazie nie czuje, zeby sie cos zapowiadalo [emoji16]

Haha fajna zabcia nie ? [emoji16]
Tynka , Kruczyca przylaczacie sie [emoji13]

1463733639159.jpg

Załączniki

• 1463733639159.jpg
    1463733639159.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Oleczka to jest teraz owiniete , ale mam z czegooo !
Mam 8 na przodzie kochana [emoji16]
22 tydzień jejaaa jak to szybko smigaaa [emoji4]

Do góry