reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam i ja

Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, wiem, że warto. Już od dwóch lat mierzę, choć nie powiedziałabym, żeby to było regularne... :p Ale jak już mierzę, to o 6:00 rano, zaznaczam, gdy może być zakłócona, np. po alkoholu, itp. itd., więc generalnie ogarniam... ;) Teraz mi się po prostu nie chciało. ;)

reklama
mi plec obojetna ale seks przed owu i to kilka dni i ta cera brzydka i tak kazdy gada, ze dziolcha :D Tomek marzy o synku, hihihi
Bum ja mam 161 cm i 99 kg zreszta na fb widac jak wygladam
Olcia a ja sama sie boje seksu wiesz nie wiem czemu

Bum - no tak tak daj znać czy działa to ja tez po ciąży będę próbować z folią , 1dc teraz przynajmniej już nie masz myslenic tylko teraz czemu Ci się ten @ tak przesunął
Anula- u mnie był test ledwo widoczny a miałam betę ponad 900 z pierwszym dzieckiem
Evee- ja mierzyłem codziennie temp w tamtym cyklu , a w tym tez mam lenia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, wiem, że warto. Już od dwóch lat mierzę, choć nie powiedziałabym, żeby to było regularne...[emoji14]Ale jak już mierzę, to o 6:00 rano, zaznaczam, gdy może być zakłócona, np. po alkoholu, itp. itd., więc generalnie ogarniam... ;) Teraz mi się po prostu nie chciało. ;)
Jeju znam ten ból naprawdę! :) mi się tak nie chce budzić na samo mierzenie ze szok, jak wcześniej się starałam to mierzyłam i teraz tez mierze - 2,5 roku spokoju, było teraz znów cholerne budzenie przed 6 na pomiar, nie raz nawet nie daje rady to mnie W.pyrga żeby zmierzyć bo ja sekunda i śpię haha

Bum - no tak tak daj znać czy działa to ja tez po ciąży będę próbować z folią , 1dc teraz przynajmniej już nie masz myslenic tylko teraz czemu Ci się ten @ tak przesunął
Anula- u mnie był test ledwo widoczny a miałam betę ponad 900 z pierwszym dzieckiem
Evee- ja mierzyłem codziennie temp w tamtym cyklu , a w tym tez mam lenia

wczoraj i dzisiaj zmierzyłam i chyba będę mierzyć do końca tego cyklu, przynajmniej będę wiedziała kiedy @, bo mi na dzień przed @ spada tempka. :p

Jeju znam ten ból naprawdę! :) mi się tak nie chce budzić na samo mierzenie ze szok, jak wcześniej się starałam to mierzyłam i teraz tez mierze - 2,5 roku spokoju, było teraz znów cholerne budzenie przed 6 na pomiar, nie raz nawet nie daje rady to mnie W.pyrga żeby zmierzyć bo ja sekunda i śpię haha

Ojj, no właśnie! Jeszcze jak pod kołdrą pika termometr, to wcale nie słychać. :D Już nie raz zdarzyło mi się przysnąć z termometrem w pip.ce . :D

Dzisiaj nasikałam na test, 26dc. Oczywiście nic nie było. O ja glupia, o ja naiwna! :D

Evee- ja będę głupia i naiwna w przyszłym tygodniu :-) ja sobie co miesiąc mowię ze test zrobię dopiero jak nie dostanę @ albo dzień wcześniej , a zaczynam testować już 4 dni przed w moim przypadku to będzie 23dc

wczoraj i dzisiaj zmierzyłam i chyba będę mierzyć do końca tego cyklu, przynajmniej będę wiedziała kiedy @, bo mi na dzień przed @ spada tempka.[emoji14]

Ojj, no właśnie! Jeszcze jak pod kołdrą pika termometr, to wcale nie słychać. :D Już nie raz zdarzyło mi się przysnąć z termometrem w pip.ce . :D

Dzisiaj nasikałam na test, 26dc. Oczywiście nic nie było. O ja glupia, o ja naiwna! :D
Tez mi sie zdarzyło zasnąć z termometrem hahha :D

Ja zatestuje tak dzień przed spodziewana - musze w sumie spr kiedy to jest bo nawet nie wiem haha , ale tak liczę ze 14-15 dni po owulacji można już testować a ja jestem 7-8 dni po teraz,

Tez mi sie zdarzyło zasnąć z termometrem hahha :D

Ja zatestuje tak dzień przed spodziewana - musze w sumie spr kiedy to jest bo nawet nie wiem haha , ale tak liczę ze 14-15 dni po owulacji można już testować a ja jestem 7-8 dni po teraz,

A masz regularne cykle? Bo u mnie to może być 27 dni, a może i 35 dni być, więc kto tam wie... :(

reklama
Do góry