reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam i ja

Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, wiem, że warto. Już od dwóch lat mierzę, choć nie powiedziałabym, żeby to było regularne... :p Ale jak już mierzę, to o 6:00 rano, zaznaczam, gdy może być zakłócona, np. po alkoholu, itp. itd., więc generalnie ogarniam... ;) Teraz mi się po prostu nie chciało. ;)

reklama
mi plec obojetna ale seks przed owu i to kilka dni i ta cera brzydka i tak kazdy gada, ze dziolcha :D Tomek marzy o synku, hihihi
Bum ja mam 161 cm i 99 kg zreszta na fb widac jak wygladam
Olcia a ja sama sie boje seksu wiesz nie wiem czemu

Bum - no tak tak daj znać czy działa to ja tez po ciąży będę próbować z folią , 1dc teraz przynajmniej już nie masz myslenic tylko teraz czemu Ci się ten @ tak przesunął
Anula- u mnie był test ledwo widoczny a miałam betę ponad 900 z pierwszym dzieckiem
Evee- ja mierzyłem codziennie temp w tamtym cyklu , a w tym tez mam lenia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, wiem, że warto. Już od dwóch lat mierzę, choć nie powiedziałabym, żeby to było regularne...[emoji14]Ale jak już mierzę, to o 6:00 rano, zaznaczam, gdy może być zakłócona, np. po alkoholu, itp. itd., więc generalnie ogarniam... ;) Teraz mi się po prostu nie chciało. ;)
Jeju znam ten ból naprawdę! :) mi się tak nie chce budzić na samo mierzenie ze szok, jak wcześniej się starałam to mierzyłam i teraz tez mierze - 2,5 roku spokoju, było teraz znów cholerne budzenie przed 6 na pomiar, nie raz nawet nie daje rady to mnie W.pyrga żeby zmierzyć bo ja sekunda i śpię haha

Bum - no tak tak daj znać czy działa to ja tez po ciąży będę próbować z folią , 1dc teraz przynajmniej już nie masz myslenic tylko teraz czemu Ci się ten @ tak przesunął
Anula- u mnie był test ledwo widoczny a miałam betę ponad 900 z pierwszym dzieckiem
Evee- ja mierzyłem codziennie temp w tamtym cyklu , a w tym tez mam lenia

wczoraj i dzisiaj zmierzyłam i chyba będę mierzyć do końca tego cyklu, przynajmniej będę wiedziała kiedy @, bo mi na dzień przed @ spada tempka. :p

Jeju znam ten ból naprawdę! :) mi się tak nie chce budzić na samo mierzenie ze szok, jak wcześniej się starałam to mierzyłam i teraz tez mierze - 2,5 roku spokoju, było teraz znów cholerne budzenie przed 6 na pomiar, nie raz nawet nie daje rady to mnie W.pyrga żeby zmierzyć bo ja sekunda i śpię haha

Ojj, no właśnie! Jeszcze jak pod kołdrą pika termometr, to wcale nie słychać. :D Już nie raz zdarzyło mi się przysnąć z termometrem w pip.ce . :D

Dzisiaj nasikałam na test, 26dc. Oczywiście nic nie było. O ja glupia, o ja naiwna! :D

Evee- ja będę głupia i naiwna w przyszłym tygodniu :-) ja sobie co miesiąc mowię ze test zrobię dopiero jak nie dostanę @ albo dzień wcześniej , a zaczynam testować już 4 dni przed w moim przypadku to będzie 23dc

wczoraj i dzisiaj zmierzyłam i chyba będę mierzyć do końca tego cyklu, przynajmniej będę wiedziała kiedy @, bo mi na dzień przed @ spada tempka.[emoji14]

Ojj, no właśnie! Jeszcze jak pod kołdrą pika termometr, to wcale nie słychać. :D Już nie raz zdarzyło mi się przysnąć z termometrem w pip.ce . :D

Dzisiaj nasikałam na test, 26dc. Oczywiście nic nie było. O ja glupia, o ja naiwna! :D
Tez mi sie zdarzyło zasnąć z termometrem hahha :D

Ja zatestuje tak dzień przed spodziewana - musze w sumie spr kiedy to jest bo nawet nie wiem haha , ale tak liczę ze 14-15 dni po owulacji można już testować a ja jestem 7-8 dni po teraz,

Tez mi sie zdarzyło zasnąć z termometrem hahha :D

Ja zatestuje tak dzień przed spodziewana - musze w sumie spr kiedy to jest bo nawet nie wiem haha , ale tak liczę ze 14-15 dni po owulacji można już testować a ja jestem 7-8 dni po teraz,

A masz regularne cykle? Bo u mnie to może być 27 dni, a może i 35 dni być, więc kto tam wie... :(

reklama
Do góry