reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum wolalam o 13 nie wiedzieć ale sprawdzając liste obecności. W dzienniku i tak bym sie w końcu skapnęła. A K chorowal tylko w dni plodne :D Po tygodniu mu przeszlo

reklama
hej ja jak zwykle mdlosci, ale kupilam z recepty od ginki takie czopki i na noc wzielam i nocka przespana, poranek lepszy, bo zjadlam, teraz juz mdlosci wrocily
pogoda brzydka, bo zimno, deszczowo i wietrznie

Nessi- mi na początku cieżko się pisało z telefony ale się przyzwyczaiłam , wiadomo im większy ekran to wygodniej
Lux- u nas rano było pięknie a teraz tez już robi się zimno i zaraz będzie padać
Kamila- u mnie jest podobnie ... nikt nie był w ciąży , a jak ja zaczęłam się starać to co druga kuzynka/koleżanka w ciąży

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) piątek 13go? Dla mnie fajne dni :) chciałam brać ślub w listopadzie w piątek 13 ;) jak dla mnie data idealna na takie uroczystości ;) K już prawie się zgodził ale przesądy wygrały z rozsądkiem[emoji14]mnie od rana brzuch pobolewa. Spac to cały tydzień mam problem.. Miłego dnia!

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie też wszyscy w koło zachodzą tylko nie ja [emoji30]

Kruczyca mnie też coś boli podbrzusze więc łącze się z
tobą ..

Lux a do kiedy chcesz pracować ?

U mnie też dzieci, ciążę i tak w kółko. Ale myślę już innymi kategoriami. Kilka lat temu było wiadomo ze wpadka i nikt zbytnio się nie rozplywal nad tą sytuacją póki się dziecko nie urodziło :) teraz weszlam w taki wiek gdzie ludzie zaczynają myśleć o rodzinie i dzieciach na poważnie i wiem ile stresu jest z tym związane. Większość ludzi nie zwraca uwagi póki sytuacja ich nie dotyczy. Tez na początku myślałam że młodzi jesteśmy to co to jest dla nas ;) a tu psikus

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry