reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Byliśmy wczoraj u androloga i wiecie co? Wyniki męża poszły w górę w ciągu 3 mies.!!!! I ruchliwość i ilość ponad normę!!! Sam lekarz stwierdził, że takiej poprawy się nie spodziewał. Ale ze względu na słabą morfologię - 2% (ale też jest poprawa bo było 1%) i moją endometriozę jak i 7 lat starań jesteśmy zdecydowani na in vitro. A że ten androlog jest też ginekologiem i zajmuje się przygotowaniem pary do ivf będziemy się go trzymać i startujemy w listopadzie lub w grudniu :D
Dziewczyny za wszystkie Was będę trzymać kciuki i proszę trzymajcie też za mnie :) Będę tu czasem zaglądać, ale teraz pora poczyta wątek Kto po in vitro. Trzymajcie się pozdrawiam :)

reklama
Byliśmy wczoraj u androloga i wiecie co? Wyniki męża poszły w górę w ciągu 3 mies.!!!! I ruchliwość i ilość ponad normę!!! Sam lekarz stwierdził, że takiej poprawy się nie spodziewał. Ale ze względu na słabą morfologię - 2% (ale też jest poprawa bo było 1%) i moją endometriozę jak i 7 lat starań jesteśmy zdecydowani na in vitro. A że ten androlog jest też ginekologiem i zajmuje się przygotowaniem pary do ivf będziemy się go trzymać i startujemy w listopadzie lub w grudniu :D
Dziewczyny za wszystkie Was będę trzymać kciuki i proszę trzymajcie też za mnie :) Będę tu czasem zaglądać, ale teraz pora poczyta wątek Kto po in vitro. Trzymajcie się pozdrawiam :)
Super super super ! Bardzo się cieszę [emoji8]
Konkretny krok na przód !
Ja czytam sobie wątek o invitro, kiedyś tam weszłam poczytać i przywiązałam się do dziewczyn i do ich historii i im kibicuje. Także będę Ci tam mocno kibicować !
Powodzenia !
A gdzie są w leczycie ? Co to za klinika ?

Powodzenia. Trzymam kciuki. [emoji5][emoji5]

Super super super ! Bardzo się cieszę [emoji8]
Konkretny krok na przód !
Ja czytam sobie wątek o invitro, kiedyś tam weszłam poczytać i przywiązałam się do dziewczyn i do ich historii i im kibicuje. Także będę Ci tam mocno kibicować !
Powodzenia !
A gdzie są w leczycie ? Co to za klinika ?
Dzięki bardzo. Leczymy się w Poznaniu. A podchodzić do ivf będziemy w klinice przy szpitalu na ul. Polnej. Do lekarza na wizytę by mnie zbadał przed owulacją, poda jakie badania trzeba zrobić. Potem z wynikami i już dalej kolejne wizyty w klinice.

reklama
A Ty jak się czujesz? Niedługo mamą zostaniesz!!! Już spakowana do szpitala? :)
Właśnie dzisiaj skończyłam wszystko prasować i jutro kończę pakować walizkę. [emoji16]Już czas najwyższy. No już coraz ciężej, Julka daje po zebrach, bolą placy jak się dłużej coś porobi ale nie narzekam. [emoji6]

Do góry