reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rano nie zrobię bo nie mam testu. Co najwyżej po południu. Nie wiem juz sama oba jest naprawdę mega blada...
No i coo, ale jest! Testy sie w ta strone nie myla, a szczegolnie, że masz jeszcze troche do @ to ma prawo byc blada. Trzymamy moooocno kciuki, dawaj zaraz znac!

reklama
Dziewczyny zrobilam test ciazowy dzis o czułości 10 i albo widzę albo wydaje mi się że widzę drugą bladziusienka kreskę. Zrobilam go po 19 o tak sobie. Nie mam zadnych objawow ciazowych. Ostatni okres miałam 27 czerwca. Nie wiem co o tym myśleć. Nic nie mówię mężowi jak narazie. Jutro kupię test i zrobię jeszcze raz. Trochę się boję bo mam tego polipa:confused:
Czyli histeroskopia już nie będzie potrzebna ;) Leć na betę, będzie pewny wynik :) Trzymam kciuki .

Wiecie co chyba ani beta ani test potrzebne nie będą bo właśnie poszłam do toalety i mam plamienie jak narazie więc zapewne przyszedł okres. Wczoraj pokazałam ten test mężowi. Powiedział że widzi tą druga kreskę więc chyba coś tam było. Widocznie test był jakiś felerny

Wiecie co chyba ani beta ani test potrzebne nie będą bo właśnie poszłam do toalety i mam plamienie jak narazie więc zapewne przyszedł okres. Wczoraj pokazałam ten test mężowi. Powiedział że widzi tą druga kreskę więc chyba coś tam było. Widocznie test był jakiś felerny
Słuchaj na prawde testy ciazowe bardzo, ale to bardzo rzadko myla sie w druga strone, a plamenia w ciazy moga sie zdarzyc szczegolnie, że mowisz, ze masz polipy. Moim zdaniem rozsadnie i dla dobra ewentalnej ciazy bedzie wykonac kolejny test i bedzie wszystko jasne, a jezeli okaze sie ze jest druga kreska to lec do lekarza po duphaston na plamienia. A jak nie bedzie to trudno, sprawa bedzie rozwiazana, a Ty rozwiejszesz watlipwosci.

reklama
Do góry