reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja robiłam podczas starań bo moja siostra w ciazy okazalo sie ze ma, a jak razem mieszkalysmy to kot byl w domu taki co na dwor wychodzil i wolałam sie przebadac. To kolo 30zl kosztuje. Ale okazalo sie ze nie mam. Robilam to jakos w lipcu w zeszlym roku, a teraz w ciazy dał mi tez w badaniach i jezeli chodzisz na NFZ to masz za darmo [emoji4]
Czyli moglas spokojnie miec ta laparo tylko by Ci zrobili te anty hbs a szpitalu?
Nie do końca mogłam mieć laparo bo jeśli będzie za mało przeciwciał to szczepienie muszę mieć- dawkę przypominającą. W sumie to cieszę się że w tym cyklu nie będzie zabiegu bo w końcu pęcherzyk mam po drożnej stronie a przez laparo mogłabym nie mieć ovu tak jak zdarzyło się to po hsg. Dziękuję za info dot. badań na toksoplazmozę.

reklama
Ja robiłam podczas starań bo moja siostra w ciazy okazalo sie ze ma, a jak razem mieszkalysmy to kot byl w domu taki co na dwor wychodzil i wolałam sie przebadac. To kolo 30zl kosztuje. Ale okazalo sie ze nie mam. Robilam to jakos w lipcu w zeszlym roku, a teraz w ciazy dał mi tez w badaniach i jezeli chodzisz na NFZ to masz za darmo [emoji4]
Czyli moglas spokojnie miec ta laparo tylko by Ci zrobili te anty hbs a szpitalu?
Nie do końca mogłam mieć laparo bo jeśli będzie za mało przeciwciał to szczepienie muszę mieć- dawkę przypominającą. W sumie to cieszę się że w tym cyklu nie będzie zabiegu bo w końcu pęcherzyk mam po drożnej stronie a przez laparo mogłabym nie mieć ovu tak jak zdarzyło się to po hsg. Dziękuję za info dot. badań na toksoplazmozę.

Ja robilam toxoplazmoze w ciąży i przed staraniami o kolejną ciążę. Okazało się. że przechodzilam wiec drugi raz robilam tylko przeciwciala igm, a igg już nie. Cytomegalie też warto zrobić . Ja jutro na histeroskopie. 3majcie kciuki

Hej dziewczyny! Ja czekam na okres. Powinnam dostać jutro lub w piątek. Oby jak najszybciej @ przyszła, bo jeszcze tylko 2 dni do pracy i zaczynam U R L O P :D a we wtorek wyjeżdżamy nad morze na 4 dni z naszym psiakiem ;)

Heloł, wracam powoli do rzeczywistości [emoji12] przyznawać się kto zaciążył i co mnie ominęło [emoji12]
Witamy, witamy. Jak tam na wczasach? Ja melduję że jeszcze nie zaciążyłam, ale w końcu zajdę. Wszystkie inne dziewczyny zachodzą to i my w końcu się doczekamy, a co, my gorsze nie jesteśmy od innych ;)

reklama
Do góry