reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hmm ... No troszeczkę nisko chyba ...możesz sprawdzić przyrost ?

Zobacz załącznik 861647

Nie mam takiej opcji lekarz dopiero za tydzień a nikt mi nie wypisze skierowanie na kolejne hcg od ręki tylko znowu się muszę zarejestrować do lekarza a to może być za kilka dni....wiedziałam ze będą cyrki. Wymyślone objawy i urojona ciaza

reklama
Hcg na poziomie prawie 39 to wysokie hcg. Ja miałam beta hcg na poziomie 8 i bylam w ciąży a jak napisał Ci lekasz beta hcg jest badaniem czulszym.

Jeżeli jestes w ciąży to wynik tsh jest za wysoki. Nie może przekraczać 2.5. U mnie też od razu wzrósł i dostałam euthyrox 25 mg

Jeżeli jestes w ciąży to wynik tsh jest za wysoki. Nie może przekraczać 2.5. U mnie też od razu wzrósł i dostałam euthyrox 25 mg

Ja już od roku biorę euthyrox 50, a w tej chwili 62,5 po tym jak rodzinny mi zwiększył dawke po niby pozytywnym teście. Tylko ze lekarz dalej nie obserwował mojego tsh bo powiedział „ wróci pani jak będzie w ciąży” tyle od endo w Holandii. Sama sobie kontrolowałam tsh ale co z tego jak leków sobie nie zwiększę bez recepty która musi wypisać lekarz....

Ja już od roku biorę euthyrox 50, a w tej chwili 62,5 po tym jak rodzinny mi zwiększył dawke po niby pozytywnym teście. Tylko ze lekarz dalej nie obserwował mojego tsh bo powiedział „ wróci pani jak będzie w ciąży” tyle od endo w Holandii. Sama sobie kontrolowałam tsh ale co z tego jak leków sobie nie zwiększę bez recepty która musi wypisać lekarz....
Odpisała Ci coś Twoja gin?

Arte trzymam kciuki. Do wyniki cieżko sie odnieść bo betahcg to co innego nic hcg. Mam nadzieje, ze wynik jest dobry [emoji4][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

reklama
Do góry