reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie zakladaj czarnego scenariusza
Bedzie dobrze [emoji106][emoji110][emoji110]
Mam nadzieję, miło spotkać bardziej doświadczona osobę, której można się podpytać hehe, rozumiem,że owulacja to sprawa indywidualna ale w naszym przypadku czyli tak krótkich cykli owulacja może zaczynać się tuż po miesiączce? Przepraszam, że tyle pytać zadaje ale jesteśmy w podobnej sytuacji a ja nigdy się w to dokładnie nie zagłębialam

U mnie była dłuższa pierwsza faza cyklu i owu dalej niż w 16 dc, duphaston zaczęłam brać 3 dni po owulacji przez 2 tyg (tak zalecił lekarz) ale ja mam długie cykle... wczoraj przestałam brać i dziś @

Hej dziewczyny u mnie dziś 26 dc. W weekend pewnie przyjdzie @ (albo stanie się cud) Póki co nic mi nie dolega, kompletna cisza...Jakoś jestem przygotowana na kolejną porażkę a następny cykl mam przerwę od leków to może na początku maja trochę odreaguję (%%%) bo będę miała kilka dni wolnego.
Dziewczynki a Wy macie już plany na majówkę? U mnie w mieście nic się nie dzieje ale 25 km dalej w innej miejscowości na rynku przez 3 dni będą koncerty więc jeśli pogoda dopisze to się przejedziemy :D

Mam nadzieję, miło spotkać bardziej doświadczona osobę, której można się podpytać hehe, rozumiem,że owulacja to sprawa indywidualna ale w naszym przypadku czyli tak krótkich cykli owulacja może zaczynać się tuż po miesiączce? Przepraszam, że tyle pytać zadaje ale jesteśmy w podobnej sytuacji a ja nigdy się w to dokładnie nie zagłębialam
Ja mam owulacje w 12-14 dc bo u mnie faza lutealna trwa 12 dni
Ale jesli faza lutealna trwa 14 dni to owu moze byc nawet w 10 dc
Wszystko mozliwe

reklama
Do góry