reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Noo witam Piękne Panie [emoji4]

Dobrze że jesteście!!

U mnie przerwa w iui , w tym cyklu wszystkie suple odstawiłam,głowę luzuje i czekam na cud [emoji41][emoji6]
Jak się nie zdarzy to in vitro mi zostaje ..
A jak długo się starasz? Jestem tu nowa i zaczynam e tym cyklu z duphastonem pp 6cyklach starań ostatnia wizyta u ginekologa tydz temu i mówiła, że jest ciałko żółte czyli owulacja była a coś nie wychodzi, dziś mam plamienie brązowe ze sluzem także jutro pewnie będzie @;(

reklama
Ja ide w czwartek na monitoring

Wszystko mi sie popieprzylo. Plamienia po owulce. Mega grube endometrium a potem @ przez bite 9 dni
Masakra jakas [emoji58]

Poprawcie mnie jeśli się mylę, nie sprawdzałam dokładnie kiedy miałam ovu ostatni cykl zaczął się ok 14.03 i trwał 4 dni jutro zacznie mi się kolejny, bo dziś mam brązowe plamienie ze sluzem i brzuch boli, tydz temu byłam u ginekologa i stwierdziła, że widzi ciałko żółte czyli owulacja była kolejny raz się nie udało czyli prawdopodobnie coś nie tak jest z moją drugą faza i stąd od 16 dc mam brać duphaston?

Czy z pierwszą faza również jeśli np była zbyt krótka i pęcherzyk ,który pękł był po prostu zbyt mały ?trochę się gubię bo jestem zupełnie nowa

Poprawcie mnie jeśli się mylę, nie sprawdzałam dokładnie kiedy miałam ovu ostatni cykl zaczął się ok 14.03 i trwał 4 dni jutro zacznie mi się kolejny, bo dziś mam brązowe plamienie ze sluzem i brzuch boli, tydz temu byłam u ginekologa i stwierdziła, że widzi ciałko żółte czyli owulacja była kolejny raz się nie udało czyli prawdopodobnie coś nie tak jest z moją drugą faza i stąd od 16 dc mam brać duphaston?
Tak dokladnie
Jak nasz plamienia po owulce to moze byc niedobor progesteronu.
Ale czy posinnas go brac ksiazkowo od 16 dc to zalezy jak dlugie masz cykle

reklama
Do góry