reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Czyli jeśli było ciałko żółte tzn, że z pęcherzyiem było wszystko w porządku a po prostu z tego wynika, że druga faza jest zbyt krótka żeby się utrzymał z powodu niskiego poziomu progesteronu

reklama
Czyli jeśli było ciałko żółte tzn, że z pęcherzyiem było wszystko w porządku a po prostu z tego wynika, że druga faza jest zbyt krótka żeby się utrzymał z powodu niskiego poziomu progesteronu
A eidzisz przeoczylam gdzies info o cialku zoltym
Jak bylo to znaczy ze owu byla i masz pewnie niski progesteron

Dokladnie tak jak u mnie
Czyli mozesz brac progesteron od 16 dc
A myslalas zeby zrobic monitoring?
Wiesz w ktorym dniu cyklu masz owu.? Robisz testy albo monitoring?
Niee dopiero zaczynam o tym wszystkim czytać i analizować wcześniej nawet o tym nie myślałam, nie sądziłam, że to takie trudne, ile cykli się starasz? Muszę zacząć mierzyć temp albo kupić testy owulacyjne, brałas coś typu duphaston czy luteina ?

Niee dopiero zaczynam o tym wszystkim czytać i analizować wcześniej nawet o tym nie myślałam, nie sądziłam, że to takie trudne, ile cykli się starasz? Muszę zacząć mierzyć temp albo kupić testy owulacyjne, brałas coś typu duphaston czy luteina ?
Ja sie staram o drugie dziecko
Ile cykli? Nie wiem? Nie licze
Od okolo 2 lat sie nie zabezpieczamy ale tez do tej pory nas nie cisnelo.
O pierwsze dziecko staralismy sie 4 lata

To widzę, że długa droga mnie czeka, ja .zaczynam starania o pierwszego maluszka i do tej pory nie sądziłam ,że może być coś nie tak..

reklama
Mam nadzieję, że jeśli była owulacja i problem leży w zbyt krótkiej drugiej fazie oraz niskim poziomie progesteronu to z duphastonem się uda, chyba ,że to nie tylko w tym tkwi problem

Do góry