jolancik
Fanka BB :)
WitamHej ja mieszkałam koło poznania [emoji6]dokładnie Mosina. Teraz od 3 lat w Holandii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamHej ja mieszkałam koło poznania [emoji6]dokładnie Mosina. Teraz od 3 lat w Holandii
Dzięki, też mam nadzieję że coś z tego będzie...Super że jest plan to najważniejsze. Oczywiście, że z jednym jajowodem można zajść i to naturalnie w ciążę. [emoji5] to trzymam mocno kciuki za Was. [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja dzisiaj miałam wolne i spałam do 10 prawie, normalnie szok [emoji16] wieczorem do znajomych, Ale niestety jutro na popołudnie do pracy, chlip chlip.Jolancik ooo ty to tak jak ja [emoji6]
Arte jak zdrówko? Dzialacie .
Mania noo do 19 w ciul czasu ale jakoś zleci ...
Reqiem nooo dobrze ze jest piątek! Jutro śpię dlugooo [emoji41]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Anula juz blizej niz dalej [emoji106][emoji110]Jolancik ooo ty to tak jak ja [emoji6]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jolancik ooo ty to tak jak ja [emoji6]
Super swoje mieszkanie jest ważne. [emoji6]Tak, działamy ostro, dziś czuje owulke już rozpoznaje objawy i chyba jestem w tej grupie kobiet co maja ja bolesna bo brzuch ćmi jak na okres w tej samej częstotliwości. Podzialamy jeszcze trochę i czekamy na wyjazd na chrzciny. Tęsknie już do rodzinki. Czas się na chwile urwać.
Niedługo podchodzimy do załatwiania kredytu na mieszkanie wiec mam nadzieje ze w połowie roku już będziemy na swoim z ciąża czy bez [emoji5]
Super swoje mieszkanie jest ważne. [emoji6]
To tak na prawde zalezy od organizmu. Jeden szybciej wydala hormon drugi wolniej.Cześć dziewczyny
Gratuluję zafasolkowanym i powodzenia staraczkom
Mało się udzielam ... ale możecie mi powiedzieć ile dpo ovitrelle można testować ? jedni piszą ze po 10 dniach juz można inni ze po 14
Ja jestem 12po zastrzyku dzisiaj