reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej ja mieszkałam koło poznania [emoji6]dokładnie Mosina. Teraz od 3 lat w Holandii

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam :)

reklama
Jolancik ooo ty to tak jak ja [emoji6]

Arte jak zdrówko? Dzialacie .

Mania noo do 19 w ciul czasu ale jakoś zleci ...

Reqiem nooo dobrze ze jest piątek! Jutro śpię dlugooo [emoji41]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ja dzisiaj miałam wolne i spałam do 10 prawie, normalnie szok [emoji16] wieczorem do znajomych, Ale niestety jutro na popołudnie do pracy, chlip chlip.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Anula juz blizej niz dalej [emoji106][emoji110]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

Tak, działamy ostro, dziś czuje owulke już rozpoznaje objawy i chyba jestem w tej grupie kobiet co maja ja bolesna bo brzuch ćmi jak na okres w tej samej częstotliwości. Podzialamy jeszcze trochę i czekamy na wyjazd na chrzciny. Tęsknie już do rodzinki. Czas się na chwile urwać.

Niedługo podchodzimy do załatwiania kredytu na mieszkanie wiec mam nadzieje ze w połowie roku już będziemy na swoim z ciąża czy bez [emoji5]

km5shdge62j98pnh.png

Tak, działamy ostro, dziś czuje owulke już rozpoznaje objawy i chyba jestem w tej grupie kobiet co maja ja bolesna bo brzuch ćmi jak na okres w tej samej częstotliwości. Podzialamy jeszcze trochę i czekamy na wyjazd na chrzciny. Tęsknie już do rodzinki. Czas się na chwile urwać.

Niedługo podchodzimy do załatwiania kredytu na mieszkanie wiec mam nadzieje ze w połowie roku już będziemy na swoim z ciąża czy bez [emoji5]

km5shdge62j98pnh.png

Super swoje mieszkanie jest ważne. [emoji6]

Cześć dziewczyny
Gratuluję zafasolkowanym i powodzenia staraczkom :)
Mało się udzielam ... ale możecie mi powiedzieć ile dpo ovitrelle można testować ? jedni piszą ze po 10 dniach juz można inni ze po 14
Ja jestem 12po zastrzyku dzisiaj

reklama
Cześć dziewczyny
Gratuluję zafasolkowanym i powodzenia staraczkom :)
Mało się udzielam ... ale możecie mi powiedzieć ile dpo ovitrelle można testować ? jedni piszą ze po 10 dniach juz można inni ze po 14
Ja jestem 12po zastrzyku dzisiaj
To tak na prawde zalezy od organizmu. Jeden szybciej wydala hormon drugi wolniej.
Na pewno im później zrobisz test tym lepiej.
Ale 12 dni po zastrzyku to jakies +/- 10 dni po owulce.
Ja bym jeszcze poczekala
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

Do góry