reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej dziewczyny.

U mnie dziś jest owulacja, cmi w podbrzuszu, ciężko jakoś. Już powoli rozpoznaje ten objaw kiedy jest on w miarę regularny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to dzialajcie
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

A jak sie czujesz?

A ja mam ciagle plamienia i juz mnie szlag trafia.
Nie wiem czy dac szanse o brac ten inofem jeszcze cykl czy go w cholere odstawic [emoji58]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

No to dzialajcie
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

A jak sie czujesz?

A ja mam ciagle plamienia i juz mnie szlag trafia.
Nie wiem czy dac szanse o brac ten inofem jeszcze cykl czy go w cholere odstawic [emoji58]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

No generalnie po gorączce ani śladu. Został tylko katar.W pon wracam do pracy. W Holandii to już epidemia grypy jest. Nawet lekarze już chorują i ciężko się do lekarza dostać.

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No generalnie po gorączce ani śladu. Został tylko katar.W pon wracam do pracy. W Holandii to już epidemia grypy jest. Nawet lekarze już chorują i ciężko się do lekarza dostać.

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo co u Nas. Ważne, że już troszkę przeszło. trzymam kciuki jak dziś owu. ☺

Do góry