reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie wczoraj poźnym wieczorem zakłuło bardzo mocno jakby w szyjce czy w macicy gdzies. Trudno powiedziec. Piszlam do toalety i oczywiscie krew.
Dzisiaj tez plamienie tzn sluz z krwią [emoji58]
W takich warunkach to ta moja potencjalna fasolka raczej nie ma szans [emoji58][emoji45]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

reklama
A mnie wczoraj poźnym wieczorem zakłuło bardzo mocno jakby w szyjce czy w macicy gdzies. Trudno powiedziec. Piszlam do toalety i oczywiscie krew.
W takich warunkach to ta moja potencjalna fasolka raczej nie ma szans [emoji58][emoji45]

A który masz dzień cyklu?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde dziwne [emoji53] o co chodzi.

xnw443r8472qu1nc.png

No to ovitrelle zaaplikowany.

Grypa nie odpuszcza, w dzień jako tako a wieczorem znowu temp. rośnie i zaczynają mięśnie boleć. Pytanie jak ja bedę miała siłę "fikać" z rana?
Arte zdrówka... już od rana dzialacie ? A nie od piątku?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Wonder dziś było lepiej rano choć szykowałam się w południe do szpitala, ale plamienia jakby ustąpiły tzn jakby to były resztki z wczoraj, lekko brązowe, nie obfite. Teraz znów się odezwa jajnik, wytrzymuje jakoś... czekam do jutra jak nie przejdzie to pojadę rzeczywiście do szpitala chociaż wcale mi się to nie uśmiecha bo wiem jak zostanę potraktowana [emoji53]

Arte to trzymam kciuki [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wonder dziś było lepiej rano choć szykowałam się w południe do szpitala, ale plamienia jakby ustąpiły tzn jakby to były resztki z wczoraj, lekko brązowe, nie obfite. Teraz znów się odezwa jajnik, wytrzymuje jakoś... czekam do jutra jak nie przejdzie to pojadę rzeczywiście do szpitala chociaż wcale mi się to nie uśmiecha bo wiem jak zostanę potraktowana [emoji53]

Arte to trzymam kciuki [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A z lekarzem nie masz kontaktu? Pewnie jedź jak coś.

Do góry