reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania coś przeoczyłam i nie wiedziałam ze miałaś plamienia [emoji20] idziesz do lekarza ? Bierzesz coś?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co zaczelam w polowie poprzedniego cyklu pić inofem i chyba on mi miesza.
Jak przyjdzie @ ( chyba ze nie przyjdzie [emoji8]) to umowie sie na monitoring cyklu.

Chociaż hmm ....ja przy bthcg 1600 to już. Miałam pekniety jajowod [emoji58] więc pęcherzyk był większy.... no nic ,obserwuj kochana ! Oby przeszlo...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Anula i jak potem Ci to oczyszczali? Laparoskopia...? Ała [emoji20]czyli masz sprawny teraz tylko jeden jajowod? Czy go naprawili? (Nie znam się)

Wonder a jak Ty się czujesz ? [emoji4]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ogólnie dobrze, mdłości codzienne, często mam ciężki i wzdety brzuch, a rano już okej, psi wech, cycki rosną. [emoji6]

xnw443r8472qu1nc.png

Anula i jak potem Ci to oczyszczali? Laparoskopia...? Ała [emoji20]czyli masz sprawny teraz tylko jeden jajowod? Czy go naprawili? (Nie znam się)

Mi pozamaciczna długo szukali chyba że 40 minut i znaleźli w jajowodzie który był już pekniety i krew lała się do otrzewnej a to Już było zagrożenie życia więc szybka akcja , laparoskopia i wycisneli krwistek robiąc wszystko coby mi jajowod zachować więc go mam
.. potem.mialam podawany metotrexat bo ie do końca oczyścili ... ale to już inna bajka ... w każdym razie ból miałam w piątek popołudniu ale jak lezalam na płasko i się nie ruszalam w miarę to nie bolalo więc tak przetrwalam cała noc a w sobotę sama samochodem pojechałam na ip [emoji6] miałam wtedy najgorzej [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Mi pozamaciczna długo szukali chyba że 40 minut i znaleźli w jajowodzie który był już pekniety i krew lała się do otrzewnej a to Już było zagrożenie życia więc szybka akcja , laparoskopia i wycisneli krwistek robiąc wszystko coby mi jajowod zachować więc go mam
.. potem.mialam podawany metotrexat bo ie do końca oczyścili ... ale to już inna bajka ... w każdym razie ból miałam w piątek popołudniu ale jak lezalam na płasko i się nie ruszalam w miarę to nie bolalo więc tak przetrwalam cała noc a w sobotę sama samochodem pojechałam na ip [emoji6] miałam wtedy najgorzej [emoji58]

Anula to tez sporo przeszłaś [emoji45]

Zycze Ci bys nie musiala juz dlugo czekac na [emoji271] [emoji173]

reklama
Anula dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło, bo właśnie czytałam ze pozamaciczna jest bardzo niebezpieczna dla życia i można się wykrwawić!

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry