reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania coś przeoczyłam i nie wiedziałam ze miałaś plamienia [emoji20] idziesz do lekarza ? Bierzesz coś?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co zaczelam w polowie poprzedniego cyklu pić inofem i chyba on mi miesza.
Jak przyjdzie @ ( chyba ze nie przyjdzie [emoji8]) to umowie sie na monitoring cyklu.

Chociaż hmm ....ja przy bthcg 1600 to już. Miałam pekniety jajowod [emoji58] więc pęcherzyk był większy.... no nic ,obserwuj kochana ! Oby przeszlo...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Anula i jak potem Ci to oczyszczali? Laparoskopia...? Ała [emoji20]czyli masz sprawny teraz tylko jeden jajowod? Czy go naprawili? (Nie znam się)

Wonder a jak Ty się czujesz ? [emoji4]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ogólnie dobrze, mdłości codzienne, często mam ciężki i wzdety brzuch, a rano już okej, psi wech, cycki rosną. [emoji6]

xnw443r8472qu1nc.png

Anula i jak potem Ci to oczyszczali? Laparoskopia...? Ała [emoji20]czyli masz sprawny teraz tylko jeden jajowod? Czy go naprawili? (Nie znam się)

Mi pozamaciczna długo szukali chyba że 40 minut i znaleźli w jajowodzie który był już pekniety i krew lała się do otrzewnej a to Już było zagrożenie życia więc szybka akcja , laparoskopia i wycisneli krwistek robiąc wszystko coby mi jajowod zachować więc go mam
.. potem.mialam podawany metotrexat bo ie do końca oczyścili ... ale to już inna bajka ... w każdym razie ból miałam w piątek popołudniu ale jak lezalam na płasko i się nie ruszalam w miarę to nie bolalo więc tak przetrwalam cała noc a w sobotę sama samochodem pojechałam na ip [emoji6] miałam wtedy najgorzej [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Mi pozamaciczna długo szukali chyba że 40 minut i znaleźli w jajowodzie który był już pekniety i krew lała się do otrzewnej a to Już było zagrożenie życia więc szybka akcja , laparoskopia i wycisneli krwistek robiąc wszystko coby mi jajowod zachować więc go mam
.. potem.mialam podawany metotrexat bo ie do końca oczyścili ... ale to już inna bajka ... w każdym razie ból miałam w piątek popołudniu ale jak lezalam na płasko i się nie ruszalam w miarę to nie bolalo więc tak przetrwalam cała noc a w sobotę sama samochodem pojechałam na ip [emoji6] miałam wtedy najgorzej [emoji58]

Anula to tez sporo przeszłaś [emoji45]

Zycze Ci bys nie musiala juz dlugo czekac na [emoji271] [emoji173]

reklama
Anula dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło, bo właśnie czytałam ze pozamaciczna jest bardzo niebezpieczna dla życia i można się wykrwawić!

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry