reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Chociaż hmm ....ja przy bthcg 1600 to już. Miałam pekniety jajowod [emoji58] więc pęcherzyk był większy.... no nic ,obserwuj kochana ! Oby przeszlo...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Jestem jestem[emoji846] beta 364. Przyrost jest prawidłowy, na usg póki co widać samo ciałko żółte, za tydzień mam powtorzyc betę, za 2 tyg wizyta. Jestem już w domu, ale strasznie mnie zaczął bolec jajnik i promieniuje mi do krzyża i nogi... od czego to może być? [emoji20][emoji20]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Super ze beta rośnie [emoji106]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
A jajnik moze po badaniu boli

Może być pozamaciczna jak widział w macicy to żółtko ?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ja w żadnym wypadku nie chce Cie straszyć czy coś ... a przeszlo już?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

U mnie beta była ponad 300 później bolał mnie jajnik i plamienie i po dwóch dniach była ciąża w jajowodzie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli masz obawy to zawsze mozesz jechac na ip
Mania a jak plamienia przeszły?

xnw443r8472qu1nc.png

reklama
Do góry