reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry

Wonder super ! Gratulacje raz jeszcze [emoji6] nudnych pozostałych miesięcy życzę [emoji6]

Sosenka trzymie kciuki mocno ! Jutro będą wyniki czy w środę?

Arte noo to do dzieła [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Dobry

Wonder super ! Gratulacje raz jeszcze [emoji6] nudnych pozostałych miesięcy życzę [emoji6]

Sosenka trzymie kciuki mocno ! Jutro będą wyniki czy w środę?

Arte noo to do dzieła [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Dziękuję, ja za Ciebie caly czas trzymam kciuki [emoji110][emoji8]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula zaginęłas w akcji coś ostatnio [emoji39] jutro wyniki bo jadę do bociana i przed wizyta robię betę [emoji854]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No to trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Pożyjemy zobaczymy. Żyje wyjazdem do polski, tydzień przed powinnam wiedzieć czy coś jest. Po okresie będę w pl i potem inseminacja.

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula zaginęłas w akcji coś ostatnio [emoji39] jutro wyniki bo jadę do bociana i przed wizyta robię betę [emoji854]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja zaginęłam ? Coś Ty [emoji6] w krzakach siedzę i podglądam [emoji6] wzielam dziś ostatnie clo ... łykam cały arsenał witaminozy i czekam na czwartek [emoji6] mam wizytę zobaczymy jak jaja
Będzie to 10 dc , strasznie mi się czas ciagnie [emoji21] podejdę do kolejnej iui - postaram się bardziej na chłodno ale czy się da? Tej ale czekam jutro na Twoje super wieści ! O której masz te wizytę [emoji847]?

O 13 betka a godzinę później wizyta... jak tylko wyjdę z kliniki to dam znać...

Wiem, wiem... czas stoi w miejscu - mój tez [emoji23] Anula które podejście do iui będziesz robić ?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Wiem, wiem... czas stoi w miejscu - mój tez [emoji23] Anula które podejście do iui będziesz robić ?

Będę jutro czuwać.... to moje drugie podejście [emoji6]

reklama

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji5]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry