Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na 12 wizyta żeby sprawdzić czy jest [emoji173], krew na progesteron i bhcg oddalam. Trzymam kciuki za Twoją wizytę. [emoji6]Jak tam dziołszki poniedziałek? Ja w pracy po dwutygodniowej przerwie masakra. Ale jutro wolne i jadę na betę i usg [emoji2]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję Słonko. [emoji8]
Kciuki !!!!!!!!!!Ja na 12 wizyta żeby sprawdzić czy jest [emoji173], krew na progesteron i bhcg oddalam. Trzymam kciuki za Twoją wizytę. [emoji6]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po wizycie jest serduszko[emoji173][emoji173]. Fasolka ma 5,8 mm 6t3d. Ale jestem szczęśliwa. Od dziś jestem na zwolnieniu.
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Jestem po wizycie jest serduszko[emoji173][emoji173]. Fasolka ma 5,8 mm 6t3d. Ale jestem szczęśliwa. Od dziś jestem na zwolnieniu.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Ja dziś jadę na usg i być może dziś ovitrelle będzie podany. Dziś tez zaczynam nocki - nienawidzę [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Jak tam dziołszki poniedziałek? Ja w pracy po dwutygodniowej przerwie masakra. Ale jutro wolne i jadę na betę i usg [emoji2]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom