U mnie bez zmianJak tam sytuacja na froncie?[emoji41]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Czekam na @ [emoji58]
A jak u Ciebie samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie bez zmianJak tam sytuacja na froncie?[emoji41]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
U mnie plamienie dziś jakieś. Chyba @ się zbliża. 25 dc. A Ty jak się czujesz?Jak tam sytuacja na froncie?[emoji41]
A ile dni po owulce jestes?U mnie plamienie dziś jakieś. Chyba @ się zbliża. 25 dc
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
11 dni po owu gdzieś dziś jest.A ile dni po owulce jestes?
Ty jakos mualas w tym czasie co ja ale ja nie licze...[emoji6]
To moze byc wszystkovtak na prawde...11 dni po owu gdzieś dziś jest.
Nie wiemnnie spieszy mi się. Może już jutro się@ rozkręci. Na razie czekamTo moze byc wszystkovtak na prawde...
I implantacja i zapowiedz @
Ale tak czy siak trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
A kiedy planujesz robic test?
RozumiemNie wiemnnie spieszy mi się. Może już jutro się@ rozkręci. Na razie czekam
A Ty kiedy planowo @?Rozumiem
Mnie tez sie nie spieszy by zobaczyc jedna kreske [emoji58][emoji6]
Wedlug kalendarza dzisiaj [emoji23]A Ty kiedy planowo @?