No nikt nie ma dla mnie litosci...[emoji6][emoji58]wstalam dzis normalnie zmeczona [emoji58]Bidulko zasuwasz ostro widzę
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nikt nie ma dla mnie litosci...[emoji6][emoji58]wstalam dzis normalnie zmeczona [emoji58]Bidulko zasuwasz ostro widzę
Masakra Pogoń tego swojego chlopa do robotyNo nikt nie ma nade mna litosci...[emoji6][emoji58]wstalam dzis normalnie zmeczona [emoji58]
Chyba znowu musze jakis strajk uskutecznic bo prosby znowu jednym uchem wpadaja drugim wypadają [emoji58]Masakra Pogoń tego swojego chlopa do roboty
No chyba musisz bo przegięcie, że Ty wracasz po weekendzie i musisz sprzątać po nim.Chyba znowu musze jakis strajk uskutecznic bo prosby znowu jednym uchem wpadaja drugim wypadają [emoji58]
No przegiecie. On sie nauczyl ze ja sobie ze wszystkim swietnie radze [emoji58]No chyba musisz bo przegięcie, że Ty wracasz po weekendzie i musisz sprzątać po nim.
No to trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Ja juz pół staraniach i czekam teraz czy proba się udała i testujemy 14.02 [emoji4] fajny prezent na walentynki by był, mąż mi kwiaty a ja mu kawałek plastiku [emoji16]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde oby nieNo to trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Ja juz czuje oddech @ na plecach [emoji45]
To uczucie jest najgorsze. Gasi nadzieję. Ale pamiętajmy że objawy @ są takie same jak ciążowe [emoji16]No to trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Ja juz czuje oddech @ na plecach [emoji45]