Artemida90
Fanka BB :)
Ja choruje i pracuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde to kiepsko. Może faktycznie warto zmienić lekarza. Albo rozważyć klinikę. [emoji6]Ja byłam dzisiaj u ginka i mega sie rozczarowałam.. Chciałam żeby zlecił mi badanie te co do IUI trzeba bo już mi wygasły i powiedział że budżet na wizytę z NFZ jest 70 zł i mógł dac jakieś tam trzy tylko, dostałam skierowanie do immunologa no i tyle. Już nie chciała gadać o usg piersi bo pewnie budżetu by nie starczyło.. I myślałam że mi zrobi monitoring cykli na naturalnym żeby poszło z NFZ a nie zaś trzy wizyty po 150 zł, ale tez już się nie odzywałam. Generalnie to trochę mnie zlał i stwierdził że skoro on swoje metody wyczerpał to została mi klinika.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz chodzę to kliniki tylko chciałam żeby mi badania jakieś na NFZ przepisał żeby tyle nie placic a on 70 zł budżet. A zawsze go miałam za super lekarza. Ja już weteranka. 5 lat starań.Kurde to kiepsko. Może faktycznie warto zmienić lekarza. Albo rozważyć klinikę. [emoji6]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha kurde to lipa troszkę. Chyba byś musiala na nfz iść żeby Ci dali skierowanie na nfz. Tak to chyba prywatnie wszystko dają.Ja juz chodzę to kliniki tylko chciałam żeby mi badania jakieś na NFZ przepisał żeby tyle nie placic a on 70 zł budżet. A zawsze go miałam za super lekarza. Ja już weteranka. 5 lat starań.
Ale byłam na NFZ dzisiaj i dał mi skierowanie do immunologa owszem, Ale badania za 400 zł to mówi że tylko po 70 zł może zlecicAha kurde to lipa troszkę. Chyba byś musiala na nfz iść żeby Ci dali skierowanie na nfz. Tak to chyba prywatnie wszystko dają.
O masakra. No ale skoro masz coś z immunologia to powinnaś mieć refundowaneAle byłam na NFZ dzisiaj i dał mi skierowanie do immunologa owszem, Ale badania za 400 zł to mówi że tylko po 70 zł może zlecic
No zobaczymy. Wszystkie wyniki w porządku to pogrzebie w immunologi. Na kwiecień mam wizytę. Ale najbliższa Przychodnia na NFZ 50 km odemnie. Ale już trudno, pojadę i tam.O masakra. No ale skoro masz coś z immunologia to powinnaś mieć refundowane