reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No to testujecie pierwsze [emoji6]?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
No to testujecie pierwsze [emoji6]?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ja tak wiesz do testowania nie jestem pierwsza. Pewnie@ mnie wyprzedzi

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam stres... aż mi się żołądek skulił [emoji58]

A ja mam stres... aż mi się żołądek skulił [emoji58]

Nie stresuj się będzie dobrze, zobaczysz. [emoji16][emoji16] to już jutro? Spróbuj zająć czymś głowę?

Wiecie co..
A ja tak z innej beczki
.. niby nam się wydaje że mamy ovu i czujemy to ale teraz wiem ze to tak nie jest ...mnie np.jajniki bolały w piątek bardzo a byłam akurat na usg i pęcherzyk miał 22mm dopiero , w sobotę coś lekko a dziś już pekniety i w sumie żadnych odczuć.... teraz zaś cmi mnie jak na @ ... ale mówili że tak może być [emoji6]

reklama
Wiecie co..
A ja tak z innej beczki
.. niby nam się wydaje że mamy ovu i czujemy to ale teraz wiem ze to tak nie jest ...mnie np.jajniki bolały w piątek bardzo a byłam akurat na usg i pęcherzyk miał 22mm dopiero , w sobotę coś lekko a dziś już pekniety i w sumie żadnych odczuć.... teraz zaś cmi mnie jak na @ ... ale mówili że tak może być [emoji6]

No widzisz pewnie to różnie jest. Ja jak czułam jajniki to mialam potwierdzona owu bolało mnie przez dwa dni i na drugi jak mialam wizyte to już był pęknięty.

Do góry