Ciekawe czy mi tym razem przyjda rożowe.Ja używam tych różowych z allegro co wrzucalam zdjęcie. U mnie się super sprawdzają
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie to juz nie zamawiam [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe czy mi tym razem przyjda rożowe.Ja używam tych różowych z allegro co wrzucalam zdjęcie. U mnie się super sprawdzają
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy mocno [emoji110][emoji110]Ja jutro mam rozmowę o pracę więc proszę o kciukasy
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
No oby przyszły właściwe. Nie wiem czemu taka różnica między tymi a niebieskimiCiekawe czy mi tym razem przyjda rożowe.
Jak nie to juz nie zamawiam [emoji23]
Super, więc również czekamy na info. Dodam że chcemy wiedzieć wszystko więc wypytaj lekarza dokładnie..Reqiem dasz radę!! Powodzenia!! My już czekamy ... witki już oddane [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powodzenia!Reqiem dasz radę!! Powodzenia!! My już czekamy ... witki już oddane [emoji3]
Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]Reqiem dasz radę!! Powodzenia!! My już czekamy ... witki już oddane [emoji3]
To super. [emoji16]Dzięki za kciuki o pracę, chyba dobrze mi poszło, jutro się okaże!
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom