Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze bedzie:-)Także na spokojnie bez doszukiwania się czekamy na niespodziankę po prostu. [emoji320][emoji320]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiadomo jak jest [emoji6]No wlasnie chociaz nie ukrywam ze chcialoby sie zeby to juz bylo, ale tak niema
A jakie testy robisz? W sensie gdzie kupione?Ja mam dzisiaj 11dc. Robiłam test owu ale na razie nic nie wyszło. Zobaczymy jutro [emoji4]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie szczerze to trochę im nie ufam, ale został mi jeden to jutro zużyję i kupię inne. Z apteki jakieś arteo care. Polecasz jakieś?A jakie testy robisz? W sensie gdzie kupione?
Ja osobiscie uzywam tych z rosmanaWłaśnie szczerze to trochę im nie ufam, ale został mi jeden to jutro zużyję i kupię inne. Z apteki jakieś arteo care. Polecasz jakieś?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom