Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nerwusek ten Twoj mążOleczka mój mąż ma to samo...jak się zdenerwuje ( a dla niego każdy powód jest dobry) to od razu się trzęsie i nie może wcale się uspokoić. A wrzeszczy że o matko...
Paraplu gratuluję :-* szczęściaro nasza! U ciebie pierwszy cykl szczęśliwy a ja już 12 mam za sobą i końca nie widać.
Bum ja też tu zostaje na wiele miesięcy więc spoko. Znając moje szczęście to ja tu zostanę sama a wy wszystkie na fora ciążowe przejdziecie bo u nas pech za pechem i problem za problemem.
Paraplu my nie mamy żadnych szans na naturalna ciążę przy męża wynikach. Ale i tak się łudze co miesiąc.
Paraplu przepraszam cie ale kurde zazdroszczę Ci no. Cholernie zazdroszczę.
Tak bym chciała przestać chcieć.