reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Szkoda ze @ przychodzą...

A mnie poniedziałek dobił [emoji6] jeszcze tak zimno jest... więc rozpalilam w kominku i spać poszłam-wstalam właśnie [emoji58] szlak ... ciekawe jak teraz zasne ....

A ja w sobotę mam wizytę u nowej gin i jakieś poglądami wielkie nadzieje w niej haha [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Szkoda ze @ przychodzą...

A mnie poniedziałek dobił [emoji6] jeszcze tak zimno jest... więc rozpalilam w kominku i spać poszłam-wstalam właśnie [emoji58] szlak ... ciekawe jak teraz zasne ....

A ja w sobotę mam wizytę u nowej gin i jakieś poglądami wielkie nadzieje w niej haha [emoji6]

Anula jakaś książka albo film, kakao i może zaśniesz.[emoji6]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Poroniłam....... nie pytajcie jakie to uczucie [emoji24]
Wiem jakie - tulam :sad:

anula - @ przychodzą żeby Cię wkó*** nieziemsko, rozłożyć na łopatki i zdegradować do poziomu robaka, a po kilku dniach pójść i wrócić za miesiąc :wink:

Udało mi się ogarnąć dom... zapomniałam tylko, że jako alergik nie powinnam czyścić filtrów hepa sama, a już na pewno na sucho... teraz kicham jak powalona ;) Furagina z ibupromem wzięte, zasmarowane dentoseptem i... dalej franca boli... nawet nie chcę wiedzieć co ten dentysta tam spierdzielił że po 3 dobach ja nadal chce go zabić! :confused2:

Anula jakaś książka albo film, kakao i może zaśniesz.[emoji6]

Noo ... już naleśniki zrobilam :) idę się zaraz ogarnąć... i brzucho cmi już na @ ... shit...czuję że za 2 sekundy przyjdzie ... byleby do soboty był koniec ... bo jak iść na wizytę [emoji58]

anula - @ przychodzą żeby Cię wkó*** nieziemsko, rozłożyć na łopatki i zdegradować do poziomu robaka, a po kilku dniach pójść i wrócić za miesiąc :wink:

Udało mi się ogarnąć dom... zapomniałam tylko, że jako alergik nie powinnam czyścić filtrów hepa sama, a już na pewno na sucho... teraz kicham jak powalona ;) Furagina z ibupromem wzięte, zasmarowane dentoseptem i... dalej franca boli... nawet nie chcę wiedzieć co ten dentysta tam spierdzielił że po 3 dobach ja nadal chce go zabić! :confused2:
Losie ! Współczuję!żebyś wiedziała jak ja się boję dentysty ! Taki cyrk odstawiam w gabinecie że hey... łapie za ręce dentyste [emoji23] dla mnie to jest najgorsze na świecie! Oby Ci przeszlo ... może jakieś zapalenie albo co ...

Ty idz jak najszybciej na kontrolę z tym zębem. O tej porze takie sprzatanie, podziwiam. [emoji6]

reklama
anula88 - nie - to po próbie wyrwania zęba - złamał go ale nie wyciągnął korzenia więc ma prawo boleć :p Mi już przeszła nienawiść do dentystów, ale po tych 30 minutach piekła teraz zgodzę się jedynie na narkozę w kwestii wyrywania :ninja2:

Wonderful - w czwartek idę z Karolą to poproszę o coś mocniej działającego jeśli do tego czasu się nie uspokoi. Wiesz - jakby nie było - po wyrwaniu ma cię prawo boleć do 2 tygodni a mi go tylko obruszał, złamał i zostawił korzeń, do tego miałam minimalnie nacięte dziąsło. Więc w sumie mnie dziąsło najbardziej boli z tego wszystkiego bo jest mocno podrażnione po tych 30 min szarpania się. Małż mi jutro kupi bobodent żeby się ładniej goiło dziąsło a jutro się zgadam jeszcze z żoną mojego kuzyna to może mi podpowie pani anestezjolog co sobie zaaplikować żeby działało a nie dobiło :sorry: U mnie dopiero 21:21 - mam godzinę wcześniej niż polska :)

Do góry