reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Przerwa dobra rzecz. Im więcej człowiek myśli o czymś i się stara tym większy stres. A stres jest wrogiem publicznym numer 1 :) Tylko zajrzyj się pochwalić 2 kreskami z tego urlopu :)

Wonderful a jem tabletki jem ... Tylko coś nie chcą na mnie działać dzisiaj 17 czyli w środę mam kontrolę po zabiegu, ale zanim na nią pójdę to muszę test zrobić... Ehhh... A mam takiego leniaaaaa :) No to za 5 dni zaczynasz zabawy łóżkowe?! Jami jam :) jednak sex bez gumek i stresów jest najprzyjemniejszy :)

Przerwa dobra rzecz. Im więcej człowiek myśli o czymś i się stara tym większy stres. A stres jest wrogiem publicznym numer 1 :) Tylko zajrzyj się pochwalić 2 kreskami z tego urlopu :)

Wonderful a jem tabletki jem ... Tylko coś nie chcą na mnie działać dzisiaj 17 czyli w środę mam kontrolę po zabiegu, ale zanim na nią pójdę to muszę test zrobić... Ehhh... A mam takiego leniaaaaa :) No to za 5 dni zaczynasz zabawy łóżkowe?! Jami jam :) jednak sex bez gumek i stresów jest najprzyjemniejszy :)
A no zaczynam. [emoji16] nie ma wyjścia. Pewnie zrób testa przed wizytą.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem głupia - boję się zrobić testu XD Nie wiem tylko czy bardziej boję się tego że zobaczę 1 kreskę i się zawiodę czy że zobaczę 2 i będę przerażona XD
Wrzody żołądka mi się odezwały... i gdzie ta zasada że w dwóch miejscach nie boli??? Niestety kolejny dzień na przeciwbólowych... w czwartek pogadam z dentystą żeby dał mi coś na tego zęba bo wyląduję w szpitalu w takim tempie :(

Jestem głupia - boję się zrobić testu XD Nie wiem tylko czy bardziej boję się tego że zobaczę 1 kreskę i się zawiodę czy że zobaczę 2 i będę przerażona XD
Wrzody żołądka mi się odezwały... i gdzie ta zasada że w dwóch miejscach nie boli??? Niestety kolejny dzień na przeciwbólowych... w czwartek pogadam z dentystą żeby dał mi coś na tego zęba bo wyląduję w szpitalu w takim tempie :(
Rób testa nie bój się. Będziesz wiedziała na czym stoisz. [emoji6]

No i zamiast posprzątać dom to sobie 3 godzinną drzemkę ucięłam :rolleyes2: Spadam do apteki zatem i po dzieci... niestety sprzątanie mnie nie ominie po południu. A ząb dalej boli... zaczynam żyć w przekonaniu że powinni przywrócić prawo Hammurabiego - dentyści i lekarze stali by się delikatniejsi... :D W szczególności dentyści :tak::-D:-D:-D

No i zamiast posprzątać dom to sobie 3 godzinną drzemkę ucięłam :rolleyes2: Spadam do apteki zatem i po dzieci... niestety sprzątanie mnie nie ominie po południu. A ząb dalej boli... zaczynam żyć w przekonaniu że powinni przywrócić prawo Hammurabiego - dentyści i lekarze stali by się delikatniejsi... :D W szczególności dentyści :tak::-D:-D:-D
Zachodz do apteki pl test przy okazji [emoji6] spacerek bedziesz miała. Masakra z tym zębem tyle czasu boli

reklama
Nie bój się, zrób...
Co ma byc i tak juz przesądzone..
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Do góry