reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Temat dentysty masakra. Gadacie o zebach a mi kamien odpada ostra krawedz masakra do tego gardlo kaszel oszaleje schudlam juz 5 kg w tydzien mam takie cienie pod oczami ze strasze. Laparoskopia odwolana nie wiem kiedy narazie musze dojsc do siebie bo jestem wrakiem czlowieka goraczka angina ropna zatoki i zapalenie ucha teraz mimo antybiotyku mam zapalenie oskrzeli jesli ten antybiotyk nie pomoze i zlape zapalenie pluc to czeka mnie szpital leze boli mnie wszystko o zgrozo
O matko co Cie tak wzięło i rozłożyło. Wylez się i wyzdrowiej. Duuzo zdrówka.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nic nie zaczynam... moja @ bawi się w podchody... grrrr... na dodatek dostałam biegunki od przedawkowania leków przeciwbólowych :wściekła/y: A jutro mam kontrolę po operacji - nie wiem jak się dowlekę do szpitala. Ząb dalej boli... po 2 pyralginach... wracam na ibuprom. Jedyne co mi przeszkadza okrutnie to to że jest mi nieziemsko zimno! Mam 22 stopnie w domu - siedzę w długim rękawie i bluzie polarowej i mnie telepie z zimna. Jedno wiem na pewno - gorączki nie mam :rofl: Idę się wykąpać i spadam się wyspać bo ostatnio do 2 zasnąć nie mogę :no:

Ja nic nie zaczynam... moja @ bawi się w podchody... grrrr... na dodatek dostałam biegunki od przedawkowania leków przeciwbólowych :wściekła/y: A jutro mam kontrolę po operacji - nie wiem jak się dowlekę do szpitala. Ząb dalej boli... po 2 pyralginach... wracam na ibuprom. Jedyne co mi przeszkadza okrutnie to to że jest mi nieziemsko zimno! Mam 22 stopnie w domu - siedzę w długim rękawie i bluzie polarowej i mnie telepie z zimna. Jedno wiem na pewno - gorączki nie mam :rofl: Idę się wykąpać i spadam się wyspać bo ostatnio do 2 zasnąć nie mogę :no:
Ktory masz dc? Kiedy powinna być @?

I jak tam samopoczucie? Jak ten nieszczęsny ząb?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja zaraz po pracy, śmigam jeszcze ma zumbe. Jutro też pracuje, a w niedziele jedziemy do chrzesniaka na 2 urodzinki. [emoji6]

Do góry