reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale naskrobalyscie [emoji7]

Nie na drobie , byłam na dworze z małą na krótkim spacerku i głowa mi pęka ...

Kawe sobie machne [emoji3]

Nessi jak na tarasiku ?

reklama
Hej:-)

Jula, kciuki zaciśnięte&&& Oby te krecha nie były tylko przebarwieniem jak ostatnio. Mocno w to wierzę...

Jego, ja piłam inofem. Tak jak Anula pisze lepszy w smaku niż inofolic. Dla mnie ma taki cytrynowy posmak.

Bum, rewelacja z ta wizyta. Już niedługo dowiesz się co i jak[emoji4]

Oleczka, trochę zazdroszczę ze udało Ci sie utrzymac w tajemnicy ciaze aż tak dlugo. U mnie już wszyscy wiedzieli w 6 tyg po mojej wizycie w szpitalu bo akurat w Wielkanoc trafiło i siła rzeczy poszedł news w obieg.

Tynka, zobaczysz kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił. Ja pamiętam jak sami mieliśmy przerwę z powodu antybiotykoterapii i tak co miesiąc jakas nadzieja się tlila A prawie w ogole nie wspolzylismy. Takie głupie myslenie[emoji52]

Łaaaa... Nie pamietam co jeszcze komu chciałam napisać. Mam okropna skleroze. Męczące to jest bo czasem niepotrzebnie się nachodze bo zapominam o czymś. Ostatnio moje samopoczucie jest bardzo dobre, też się uaktywnilam. Ale chyba muszę trochę przystopowac i teraz kilka dni muszę zrobić sobie chwile lenistwa... Wolę nie kusić losu. Najgorsze jest to ze apetyt mi rośnie i za chwilę będę wyglądała jak wieloryb.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Karola jeszcze zdarzysz się nabiegac teraz korzystaj i dbaj o siebie. Wiem że czasem taka bezczynność bardziej meczy niż praca ale za roczek będziesz śmigać całe dnie z wózkiem :)

1462902731-tncfdt.jpeg

Karola heh wiesz K już by pewnie wszystkim wygadal ale ja mam taki strach w sobie boję się chociaż brzuszek mam nieco większy więc chcąc nie chcąc i tak by zaraz wyszło że jestem w ciąży[emoji14]
Czekam u endokrynologa miałam na 20 mam nr 60[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry