reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale naskrobalyscie [emoji7]

Nie na drobie , byłam na dworze z małą na krótkim spacerku i głowa mi pęka ...

Kawe sobie machne [emoji3]

Nessi jak na tarasiku ?

reklama
Hej:-)

Jula, kciuki zaciśnięte&&& Oby te krecha nie były tylko przebarwieniem jak ostatnio. Mocno w to wierzę...

Jego, ja piłam inofem. Tak jak Anula pisze lepszy w smaku niż inofolic. Dla mnie ma taki cytrynowy posmak.

Bum, rewelacja z ta wizyta. Już niedługo dowiesz się co i jak[emoji4]

Oleczka, trochę zazdroszczę ze udało Ci sie utrzymac w tajemnicy ciaze aż tak dlugo. U mnie już wszyscy wiedzieli w 6 tyg po mojej wizycie w szpitalu bo akurat w Wielkanoc trafiło i siła rzeczy poszedł news w obieg.

Tynka, zobaczysz kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił. Ja pamiętam jak sami mieliśmy przerwę z powodu antybiotykoterapii i tak co miesiąc jakas nadzieja się tlila A prawie w ogole nie wspolzylismy. Takie głupie myslenie[emoji52]

Łaaaa... Nie pamietam co jeszcze komu chciałam napisać. Mam okropna skleroze. Męczące to jest bo czasem niepotrzebnie się nachodze bo zapominam o czymś. Ostatnio moje samopoczucie jest bardzo dobre, też się uaktywnilam. Ale chyba muszę trochę przystopowac i teraz kilka dni muszę zrobić sobie chwile lenistwa... Wolę nie kusić losu. Najgorsze jest to ze apetyt mi rośnie i za chwilę będę wyglądała jak wieloryb.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Karola jeszcze zdarzysz się nabiegac teraz korzystaj i dbaj o siebie. Wiem że czasem taka bezczynność bardziej meczy niż praca ale za roczek będziesz śmigać całe dnie z wózkiem :)

1462902731-tncfdt.jpeg

Karola heh wiesz K już by pewnie wszystkim wygadal ale ja mam taki strach w sobie boję się chociaż brzuszek mam nieco większy więc chcąc nie chcąc i tak by zaraz wyszło że jestem w ciąży[emoji14]
Czekam u endokrynologa miałam na 20 mam nr 60[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry