reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
xBum no czad, ze tyle wczesniej dostalas termin!!!

Ostatnio w radiu wlasnie mowili o tym, ze wiele osob umawia sie i nie przychodzi na wizyty. A wystarczy zadzwonic i odwolac, dzieki czemu wiecej takich xBum dostaloby wczesniejszy termin.

A ja po pracy odwiedzialm drogerie i kupilam tescik :D
Podobno jakis super hiper czuly ;)
W dniu spodziewanej @ ma niby ponad 99% skutecznosc.

1462887324-lxl5q0.jpeg

1462887337-xmx111.jpeg

Jugo ja pije i mi osobiście lepiej smakuje niż inofolik .... w smaku jest spoko .... ooo dobrze ze pytasz bo dziś zapomniałam :)

Paraplu to kiedy testujesz?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xBum no czad, ze tyle wczesniej dostalas termin!!!

Ostatnio w radiu wlasnie mowili o tym, ze wiele osob umawia sie i nie przychodzi na wizyty. A wystarczy zadzwonic i odwolac, dzieki czemu wiecej takich xBum dostaloby wczesniejszy termin.

A ja po pracy odwiedzialm drogerie i kupilam tescik :D
Podobno jakis super hiper czuly ;)
W dniu spodziewanej @ ma niby ponad 99% skutecznosc.

1462887324-lxl5q0.jpeg

1462887337-xmx111.jpeg
Oby był pozytyw!

Tynka no a wiesz jakiego mam stresa?

A bo Ty dziś wizyta ?!? :szok: Ale się cieszę !!!!! :D wiem, że stres jest ... ale wiem, że będzie wszystko dobrze ... Twoje mdłości to pokazują :) Nie stresuj się ... trzymam kciuki...

Dziewczyny lece po kawe i na taras z młodym posiedzieć w torach wodnych. A potem Was nadrobię :)

reklama
Ha ha ha Nessi jutro jest Lux wizyta jak też się pomyliłam właśnie.

Lux domyślam się. Pewnie mimo naszego gadania to i tak dopiero po usłyszeniu jutro serduszka trochę odetchniesz. Stres będzie zawsze niestety bo jaka mama martwisz się o dziecko. Jestem pewna ze jutro usłyszysz same dobre wiesci:-)

Do góry