reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum to super! Ale miałaś szczęście:-)

Oleczka jak tam u ciebie? Nadal nikt nic nie wie o ciąży z rodziny?

Julia jeśli ta kreska pojawiła się w tym określonym czasie to jesteś w ciąży i gratuluje:-* będzie styczniowy dzidziuś. A ty miałaś dwa pecherzyki czy jeden? Może bliźniaki będą!

Jugo teraz twoja kolej

Paparlau ale masz cudowny widok. Ja tak kocham morze że mogłabym siedzieć cały dzień na plaży patrzeć na fale i słuchać szumu. A jak słońce świeci to już w ogóle.

Lux jeszcze trzy godzinki i zobaczysz swoje dzieciątko.

Na kursie czytałam forum to prawie tak jakbyście były tam ze mną ha ha ha:-) Tantum Rosa kupiłam i będę sobie płukanko strzykawka robić:-)
jutro mam wizyte, nie dzis

reklama
julia: hihi uwielbiam rozbieranie testów :D Mam nadzieję, że to to co być powinno! Trzymam kciuki! Poszłabym na betę :D Ale fajowo! :D Otwierałabyś nowy sezon :D Po cichu gratuluję ! :D

paraplu: kciuki zaciśnięte :) Morze północne...rozmarzyłam się ;)

xbum: no to rewelacja, że zadzwonili jak sie termin zwolnił!

Oleczka a co zwalnialas ? [emoji4]

Kruczyca no obejrzymy to już za dwa tygodnie a nie 3 miesiące [emoji8]

Tynka szczęście bardzo , jak serio coś planowalam do tego czasu innego [emoji4]
U mnie tantum też działa cuda [emoji6]

Haha kurczyca wejde powiem ' hello jestem w ciąży ' a że będzie pora obiadowa to się popluja haha[emoji14]

No właśnie coś mi nie grało i zaczęłam się zastanawiać czy mi gdzieś jeden dzień uciekł ze dzisiaj wizyta lux[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha pomysł dobry. Kurcze fajnie jakby u nas wyszło teraz już ;) mama ma 26.06 urodziny miałabym prezent z głowy ;) K się wczoraj wieczorem do brzucha przytulal ja mówię że tam nic nie ma i żeby się odwalil of mojego wanciolka :D a on ze skąd wiem czy tam nic jego nie ma, ja- tak, Twoje pol Prince-Polo :D do tej pory mi nie wybaczyl tego wafelka :D

kruczyca: ja swojemu zjadłam cukierka, którego chował w biurku :p Jeszcze się nie zorientował :p

anula: zabiegany dzień miałam, ale już wróciłam i grzecznie w domku siedzę. Potem jeszcze wychodzę, ale to dopiero gdzieś ok. 17.

Haha pomysł dobry. Kurcze fajnie jakby u nas wyszło teraz już ;) mama ma 26.06 urodziny miałabym prezent z głowy ;) K się wczoraj wieczorem do brzucha przytulal ja mówię że tam nic nie ma i żeby się odwalil of mojego wanciolka :D a on ze skąd wiem czy tam nic jego nie ma, ja- tak, Twoje pol Prince-Polo :D do tej pory mi nie wybaczyl tego wafelka :D
dobre hehe :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry