reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

f5f6875634659dafca38d79d24709467.jpg

Dzień dobry ja już szamam kanapki i lecę zaraz na rynek bo po 10 już jest duszno wiec muszę sie ruszać [emoji3] gdzie jesteście ?? Tak tu cichutko ?

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
f5f6875634659dafca38d79d24709467.jpg

Dzień dobry ja już szamam kanapki i lecę zaraz na rynek bo po 10 już jest duszno wiec muszę sie ruszać [emoji3] gdzie jesteście ?? Tak tu cichutko ?

16udqqmz5v3uqon5.png

Zazdroszczę ..u mnie brak apetytu. Zjem kanapkę czy coś i zaraz soki z żołądka podchodzą mi do gardła :(

ja tez prawie wszystko co zjem zgaga a dzis na urodziny idziemy [emoji4]

Wczoraj dzien ojca szybko zlecial, P ucieszony az lezka mu sie zakrecila haha [emoji23]
1498293200-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t5d [emoji594]

ja tez prawie wszystko co zjem zgaga a dzis na urodziny idziemy [emoji4]

Wczoraj dzien ojca szybko zlecial, P ucieszony az lezka mu sie zakrecila haha [emoji23]
1498293200-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
No marzenie każdego faceta by mu żona bądź córka browary donosiły :D

No marzenie każdego faceta by mu żona bądź córka browary donosiły :D
I to kuzwa 6 ! [emoji3] ale powiedział , ze bedzie żal otworzyć [emoji23]

Dzień dobry Skarby:) u mnie też brzydko, padało i pochmurno jest :) Jeden pokój po gładzi już mam ogarnięty, co za ulga :) reszta dzisiaj do sprzątania ale aż tak dużo tego nie ma już. :) U mnie niby dawno już po owu a mokro mam dalej.
Bum - wcale się nie dziwie, że tak Twój M zareagował :)
Nessi - biedulko nawet zjeść normalnie nie możesz.
Carmen - co dobrego kupujesz? :)

Dzień dobry Skarby:) u mnie też brzydko, padało i pochmurno jest :) Jeden pokój po gładzi już mam ogarnięty, co za ulga :) reszta dzisiaj do sprzątania ale aż tak dużo tego nie ma już. :) U mnie niby dawno już po owu a mokro mam dalej.
Koniecznie pochwal się zdjęciami po remoncie :)

Nuria na rynek mam 5 minut od domu a tak powolutku to 10

Wonder kupiłam sukienkę wydawała sie w sam raz a jak założyłam to króciutka bo wszystko na brzuchu sie zatrzymuje hahha
Będę w mini latać a co
Chociaż między nogami sie przewietrze [emoji23]
Kupiłam tez stanik i muszę Wam powiedzieć ze z wklęsłej 0 przeszlam na 3 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak mi cycki spuchły [emoji23]
Kurcze modły zostały wysłuchane [emoji6][emoji6]

Kupiłam tez kurczaka z rożna i o 12.30 zamierzam go pochłonąć [emoji14]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Do góry