reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

lux: no ja to rozumiem, ale wtedy jak samą gondolę kupisz to jest taniej, bo nie masz spacerówki w zestawie. Teraz to można różne miksy robić i sobie wszystko dobierać według potrzeb :) Na szczęście dla przyszłych mam.

paraplu: ja stokke musiałabym przetestować, bo jak na razie kilka razy widziałam na żywo na chodniku i nie wzbudziło mojej sympatii. Strasznie się telepał :/ W sklepie jak za pierwszym razem widziałam ludzi z tym wózkiem to mi się spodobał, ale to było po równym.

reklama
W Stokke Xplory jest rewelacyjne to, ze kupujesz jeden wozek i do niego pokrowce. W ciagku paru minut mozna zrobic z zimowego wozka fajna kolorowa spacerowke.

1462803581-5ghrpm.jpeg
1462803599-2qwsmh.jpeg
1462803607-leujgl.jpeg
1462803615-wsxnba.jpeg
Dlatego mi się podobają ;) ale te kółeczka i wg układ wózka przeraża mnie ;) jesli miałabym wybrać stokke to tylko trailz, chociaż za taka cenę nie zachwyca i wraz tako wygrywa ;)
1462803914-1d1mld.jpeg
1462803926-1d1mld.jpeg

lux: no ja to rozumiem, ale wtedy jak samą gondolę kupisz to jest taniej, bo nie masz spacerówki w zestawie. Teraz to można różne miksy robić i sobie wszystko dobierać według potrzeb :) Na szczęście dla przyszłych mam.

paraplu: ja stokke musiałabym przetestować, bo jak na razie kilka razy widziałam na żywo na chodniku i nie wzbudziło mojej sympatii. Strasznie się telepał :/ W sklepie jak za pierwszym razem widziałam ludzi z tym wózkiem to mi się spodobał, ale to było po równym.

Wlasnie czytam, ze Xplory nie ma amortyzacji! Eee lipa :(
Ale sliczne ma dodatki.

reklama
Widzę ze ostro szalejecie :)
Piękne bryczki :) i weź się tu zdecyduj jak taki wybór ... :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry