reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej ja jestem u mamy ale upal.
Carmen ja musze w tym roku zrobic ogorki kiszone
Dziewczyny juz poniedzialek zleci do wekendu

reklama
Tez chciałam zrobić ogórków bo moja mama zawsze takie dobre ma [emoji846]a zupka ogórkowa czy jakaś suroweczka z ogórkiem kiszonym jest pycha

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Majka jak tam ? Tykasz jeszcze [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]

Carmen następnym razem upominaj sie o swoje prawa. Jezeli sklep, apteka maja wyraznie zaznaczona informacje ze kobiety w ciazy maja pierszenstwo to korzystaj z tego. I olej to jak beda reagowac ludzie w kolejce.
Ostatnio na fb mamaginekolog miala live o tym. Wlasnie mowila ze wiele kobiet nie upomina sie o swoje prawa, i stoja i czekaja, choc maja pierszenstwo. A nawet 5 min takiego stania moze przyczynic sie do zaslabniecia.
Wiec malenka korzystaj![emoji7][emoji8]
Podoba mi sie jej zestaw jestem w ciazy, az chciałoby sie zamówić[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A czytałam o tym staniu w kolejce
Dopiero teraz zajarzylam, ze to ona pisała ten post [emoji38]

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja zyje ale podplamiam [emoji4]nie wiem co ze mna nie tak[emoji20]oby bylo dobrze mimo to ...
Pozdrowionka dla Was[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej ...
U nas wszystko ok.
Sluchalismy tylko serduszko, badania dobre .
W kartotece mam juz napisane , że poród ma być zakończony cięciem więc jestem spokojna [emoji4]
Szyjka wysokoo , wiec wszystko dobrze.
Odpoczątku ciąży mam +5kg .

Zjadlam zupki botwinkowej i chce mi sie spac.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]

Ooo to spoko , ze wszystko dobrze
Ja sie objadlam przepyszna ogórkowa
Funia a gin co mówi na to plamienie ????

Ps ja zaraz idę mała odebrać z przedszkola , boje sie wyjść bo jest straszny ukrop i idzie zemdleć .. w przedszkolu oznajmiłam ze jestem w ciąży i ze będę ja szybciej odbierała, bo o 16 jest jeszcze gorzej niż o 13 ☹️
Mam nadzieje, ze nie pie*dolne baranka po drodze [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen bylam w sumie w ostatniej ciazy u 5 ginow,kazdy zwalal na krwiaka
Potem plamienia przed i po @ skomemtowali,ze to przez ten niski progesteron ,ja tez tak mysle.
Pytalam cZy to przeciwskazanie do staran,dwoch u ktorych bylam pow,ze nie.
Bralam tylko dupka w 2 fazie cyklu.
A teraz to nie wiem co oni na to ,bo u zadnego nie bylam jeszcze.
Jutro mam wizyte,wiec zobaczymy,ale znow ide do nowego gina bo moj na urlopie wiec nie wiem jak bedzie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Może ten jutrzejszy gin będzie stanowczy i ci poprowadzi dobrze ciąże , w końcu samych palantow nie ma. Musi być tez ten co sie zna na rzeczy

16udqqmz5v3uqon5.png

Do góry