reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ooo dobry pomysł
Idę se walnąc colę z lodem, bo mnie zgaga meczy kufa mac

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Dziewczyny czy to głupie, ze nosze już stanik do karmienia ???? Ahahhaahhhaaaa [emoji23]
Tak mi groszki spuchły i bolą i urosły ze jedynie te bawełniane toleruje. Tez was sutki tak szczypią?????
Z mała mi po porodzie wystrzeliły a teraz normalnie dwa mleczaki
Mój świnia chciał na Hiszpana jechać ahaha ale niech sie goni prosiun jeden [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Nie chce wiedzieć , bo kocham sie w tamponach [emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Link do: Tampony. Co się ukrywa przed kobietami

ciekawy temat :) dobrze że nigdy nie miałam tego w środku
O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.

Wszystko dla ludzi z głową ;) Poczytaj skutki uboczne leków które przyjmujesz ;) Jestem pewna, że lista ostrzeżeń i powikłań jest długa ...

Dziewczyny czy to głupie, ze nosze już stanik do karmienia ???? Ahahhaahhhaaaa [emoji23]
Tak mi groszki spuchły i bolą i urosły ze jedynie te bawełniane toleruje. Tez was sutki tak szczypią?????
Z mała mi po porodzie wystrzeliły a teraz normalnie dwa mleczaki
Mój świnia chciał na Hiszpana jechać ahaha ale niech sie goni prosiun jeden [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Niunia, używaj - wygoda ważniejsza - ja nie mam teraz sutków - mam rozklapioche :) Zrobiły się dosłownie płaskie ...
Dorcia ...oj wychyliłabym :) Tylko dla mnie taka dawka lodu = zapalenie gardła :)

O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.

Wszystko dla ludzi z głową ;) Poczytaj skutki uboczne leków które przyjmujesz ;) Jestem pewna, że lista ostrzeżeń i powikłań jest długa ...

No ale godzę się z tym że to farmakologia :) każdy lek niesie ze sobą następstwa :)
Ale w sumie ja nie zamieniłabym podpasek na "knocik" wyssałam to chyba z mlekiem matki :)
W te dni nawet sama się boje coś wciskać do środka, wole jak wypływa :) przynajmniej wiem że wszystko jest dobrze :)

Ja tez nie wyobrażam sobie życia bez tamponów, zwłaszcza jak gdzies wychodzę. Jak mam sama podpaske to mam wrażenie ze ode mnie śmierdzi i ze wszyscy to czuja.

reklama
No ale godzę się z tym że to farmakologia :)
Ja kosztem wygody godzę się na ew. niedogodności związane z użytkowaniem tamponów :)
Ja mam uraz do podpasek, bo za mojego dzieciństwa stosowało się wielgachne i grube podpachy, które odznaczały się na dupie ....i nijak nie pochłaniały tego co miały pochłaniać. A smród w damskich szkolnych łazienkach i przepełnionych koszach był nie do opisania ... Nati pewnie pamięta te czasy.

Do góry