Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napilabym sie [emoji7]po robocie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.Link do: Tampony. Co się ukrywa przed kobietami
ciekawy temat dobrze że nigdy nie miałam tego w środku
Niunia, używaj - wygoda ważniejsza - ja nie mam teraz sutków - mam rozklapioche Zrobiły się dosłownie płaskie ...Dziewczyny czy to głupie, ze nosze już stanik do karmienia ???? Ahahhaahhhaaaa [emoji23]
Tak mi groszki spuchły i bolą i urosły ze jedynie te bawełniane toleruje. Tez was sutki tak szczypią?????
Z mała mi po porodzie wystrzeliły a teraz normalnie dwa mleczaki
Mój świnia chciał na Hiszpana jechać ahaha ale niech sie goni prosiun jeden [emoji23]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.
Wszystko dla ludzi z głową Poczytaj skutki uboczne leków które przyjmujesz Jestem pewna, że lista ostrzeżeń i powikłań jest długa ...
Ja kosztem wygody godzę się na ew. niedogodności związane z użytkowaniem tamponówNo ale godzę się z tym że to farmakologia