reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A pilas carlo rosi ale czerwone słodkie białe jest lepsze ?
Ostatnio mój P kupił i jakoś mi nie podeszło ...
Tak to lubię bardzo morgen david a aktualnie swojeskie od teścia z truskawek pychotka [emoji4]

piłam kochana czerwone słodkie ale jest cięzkie strasznie a te białe jest fajne na prawdę polecam :)

noo Ty tam nie zaszalej bo m trza stegesić :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula P poszedł biegać tak o 21:30 będzie spowrotem więc haha nic go nie ominie [emoji6]
No a tego białego winka muszę skosztować , jaak polecasz [emoji13]

1462733748-mfmpuy.jpeg

A ja w pracy kawke pije na pocieszenie bo jeszcze w ciul pracy i troszke mnie to zdolowalo.
Ja tam malo alkoholowa jestem, malo kiedy pije cos (haha jakby znajomy ze studiow to przeczytali to by parakneli smiechem :D ) no coz starzeje sie :D najbardziej to lubie cydr :) to jedyny alkohol jaki mi na prawde smakuje.
Na studiach uwielbialam biedronkowy wermut <3

Edit:
Moj niemaz uwielbia jak wypiję ze dwa Somersby bo po alkoholu robie sie okropnie napalona :D

Paaraplu a co ty w tej pracy robisz jak można wiedzieć [emoji4]
Haaha wermut biedronkowy skojarzył mi sie z amarena
sorry [emoji16]

Bum nic nadzwyczajnego, mam firme i przygotowuje apartamenty dla turystow. Wiesz takie tam jak sprawdzenie czy wszystko dziala, czy wszystki jest co chca turysci, informowanie serwisu co jest popsute, ogarniecie ewentualnego balaganu. Takie tam :)
Praca fajna i dobrze platna ale wlasnie sezon sie zaczal i masa pracy jest.

A to widok z mojej pracy :)
1462734406-qohcny.jpeg

Paaraplu a co ty w tej pracy robisz jak można wiedzieć [emoji4]
Haaha wermut biedronkowy skojarzył mi sie z amarena
sorry [emoji16]

Hehe no i na studiach jeszcze robil furore drink o nazwie karamuczo :D
Kojarzycie wino o nazwie Lesny Dzban? W folii? :D
No to kupowalismy Lesny Dzban, do tego plastikowe kubeczki i cola. Wino lalo sie tyle ile kubeczek jest tak pokarbowany a reszte kubeczka to cola. Pychota!!! Smakuje jak guma balonowa :)

Paraplu ooo no fajna praca też bym taką polubiła [emoji4]
A widok piękny ! [emoji171]
Gdzie ty mieszkasz Holandia ?

Dziewczyny jestem 9 dni po owulce i dzisiaj na prawde upierdliwie kluje mnie podbrzusze. Moze to byc objaw zagniezdzenia czy sobie wkrecam? :D

xBum, tak Holandia, nad samiuskim morzem, mam 15 min. spacerem na plaze :) a moje psy kochaja plaze to czesto tam chodzimy :)
Mieszkam w Katwijk, mozesz sobie zobaczyc w google.

Paraplu hahaha leśny dzban kojarze był dobry ale ja to na niego bardzo smarkata byłam i niegrzeczna w tym wieku wiec wiem , ze byl oki i to jest ten co tak farbowal czy nie ten ?
Za moich czasów haha cola + tanie wino = turbo cola [emoji23]

reklama
Paraplu hahaha leśny dzban kojarze był dobry ale ja to na niego bardzo smarkata byłam i niegrzeczna w tym wieku wiec wiem , ze byl oki i to jest ten co tak farbowal czy nie ten ?
Za moich czasów haha cola + tanie wino = turbo cola [emoji23]

Haha my to nie chcielismy wykjsc na prostakow to mowilismy, ze noe pijemy wino z cola tylko karamuczo :D

Oj ja na studiach to ja w sumie mieszkalam w dyskotekach :D w domu bralam tylko prysznic :D

Kurcze nie pamietam czy farbowal.

Aaa jeszcze pamietam jedno rewelacyjne winko :) o nazwie ... "Masakra" :D robilo furore nie ze wzgledu na smak czy cene ale z powodu etykietki :D na kazdej etykietce byly bardzo skapo ubrane panie w roznych pozycjach :D raz trafila sie blondynka, raz ruda, raz w ponczoszkach, raz w koronkach, no rozniaste :D

Do góry