reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jesuuu dziewczyny padlam w pracy na kanapie i usnelam!! :O dopiero sie obudzilam, przez to skoncze chyba o 22 :( buuuuuuuuuuu
Współczuje.. :( ja taki będę miała wtorek i środę.

paraplu: biedactwo :( Aż tyle pracy masz dzisiaj?

rudamarchewka: ekspertką co do wykresów nie jestem niestety, ale z tego co widzę to jesteś wciąż w fazie wyższych temperatur, więc obiecująco. Dobrze też porównywać kolejne cykle między sobą, bo wtedy widać jakieś tendencje w cyklu, jak się organizm zachowuje i tak dalej. Poszłabym na betę :) Gin jeszcze nic nie zobaczy...

nessi: od dzisiaj inaczej będę patrzyła na ibuprom :|

U nas dzisiaj tak słonecznie, że sobie twarz opaliłam...niech już tak zostanie :D

Nie jestem fanką opalania.... ale zawsze podziwiam ludzi, którzy są w stanie znosić leżenie na słońcu:D Ja zwyczajnie się od słońca męczę ... nie jestem w stanie wytrzymać na pełnym słońcu 5 minut. Dlatego też i nigdy się nie opalałam. A że mam na słońce bardzo podatną skórę to byle wiatr mnie zaraz opala :)

reklama
nessi: ja mam to samo...nie potrafię leżeć bez ruchu przez długi czas, bo po 15 - 20 minutach się nudzę :/ Opalam się głównie w ruchu: spacerując albo jeżdżąc na rowerze. A na plaży jak jestem to muszę chodzić brzegiem morza, bo nie idzie mi wytrzymać na ręczniku :D

tatat.jpg
fa.jpg

Załączniki

• tatat.jpg
    tatat.jpg
    88,2 KB · Wyświetleń: 168
  • fa.jpg
    fa.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 169
NeSSi zadroszcze latwosci opalania!!! Ja caly rok wygladam jakbym przed chwila po raz pierwszy wyszla z jaskini na Slonce :D

Dziewczyny na bol glowy mam rewelacyjny srodek - Solpadeine tabletki musujace. Deklasuje wszystkie znane mi leki przeciwbolowe!!!
Tylko nie polecam brac tego codziennie bo zawiera kodeine a ona uzaleznia. Ale na prawde kiedy glowa boli tak, ze zwykly ibuprom nie pomoze to Solpadeine jest grnialne. U mnie dziala w 15 min.

Kluje mnie podbrzusze :) 3majcie kciukasy &&&& aby to klucie zwiastowalo 2 kreseczki :):):)

Jugoslawa - kurcze duuuzo dzisiaj :/ ale za to jutro mam tylko 3-5 godzin :)

Paraplu haahaha ja mam tak samo , słońce omija mnie z daleka ..
Kiedyś sobie karnet na solarium kupiłam na 60 min haaha i nic mi nie dało [emoji23]
Kciuki zaciśnięte ! [emoji109][emoji109]
Privka masz [emoji4]

Jugo to dobrze ze buzka
opalona a nie spieczona [emoji6]

Młoda mi padła oby do rana [emoji12]

anula a jakieś urojenia są ? [emoji13]
Może bociek doleciał od Oleczki do Ciebie najpierw [emoji4]

reklama
Kruczyca właśnie juz słońce zachodzi ... ale siedzę sobie na lezaczku bo ciepło :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry