Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj dostal dzis propozycję wyjazdu za granicę na 4-5 miesięcy, jeżeli dostanie ponad 10 euro na godzine to powiedzial ze jedzie i sie nawet nie zastanawia.
Czylu nasz slub stoi pod znakiem zapytania, juz nie mówiąc nawet o staraniach[emoji37]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram dziewczyny, zamiast zostać i Ci pomagać i wspierać w przygotowaniach i w ogóle to chce się zmyć i nawet nie zapytał Cie o zdanie. Słabo trocheMoj dostal dzis propozycję wyjazdu za granicę na 4-5 miesięcy, jeżeli dostanie ponad 10 euro na godzine to powiedzial ze jedzie i sie nawet nie zastanawia.
Czylu nasz slub stoi pod znakiem zapytania, juz nie mówiąc nawet o staraniach[emoji37]
Nawet nie wiecie jaka jestem wkurzona delikatnie mowiac. Przeciez slub mozna przełożyć, starania moga poczekac- to usłyszałam.
Ja wiem ze fajnie by bylo gdyby Nam wpadlo pare tysięcy na konto, ale nie za taka cenę[emoji37]
Udusze go i bede pisac do Wasz z ciupy.
Z jednej strony go rozumiem, bo jako facet chce zarobić na rodzine, ale z drugiej mam ochote go zamordowac ze nie liczy sie z moim zdaniem.
Ten wyjazd nie jest jeszcze pewny a już wyprowadzil mnie z rownowagi. Ehh szkoda gadac.