reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria ! Siedział nam na drodze [emoji41]
8348085afbfe5ef9991c90ae3aac4b97.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Anula mowie Ci to znak![emoji7][emoji8][emoji173]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, ja wczoraj na grillu po pracy u znajomych, przyjemnie było sobie posiedzieć :)
Funia - suuuuper, ale się cieszę, moje gratulacje :) oby wszystko było dobrze :)
Nuria - piękna sukienka, cieszę się, że to właśnie ta :)
Anula - dobrej zabawy :)
Majka - trzymam kciuki za szybki poród, żeby wszystko poszło dobrze :)

Aa znalazlam w garazu...kota! Malego piszczacego kota![emoji47].
Sasiadki kotka byla w ciazy i sie wykocila ale mowila mi ze nie wie gdzie.
Dalam tego maluszka do niej, od razu zaczela go lizać i karmic. Kot jak zacznie sam jesc bedzie nasz[emoji173]
1495274026-aaaaaa.jpeg

Aa znalazlam w garazu...kota! Malego piszczacego kota![emoji47].
Sasiadki kotka byla w ciazy i sie wykocila ale mowila mi ze nie wie gdzie.
Dalam tego maluszka do niej, od razu zaczela go lizać i karmic. Kot jak zacznie sam jesc bedzie nasz[emoji173]
1495274026-aaaaaa.jpeg

Jakie śliczne maleństwo :)

A ja dziś ptaka kupiłam
Fakt nie jest chowany od małego przez ludzi , No ale co zrobić
Taki z domu co później gada i tańczy kosztuje od 80 € wzwyż
Za tego na rynku dałam 20 euro. Wiec trochę jest różnicy. Wzięłam go na rękę i o dziwo mnie nie dziobnąl ahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mam nadzieje , ze go da radę sprowadzić na dobrego człeka i ze chociaż ciao mi będzie mówił [emoji12][emoji12]
Nazywa sie kiko [emoji12]
aee415c7753be67a7907cf8d3ed0f305.jpg

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Nuria oj ... maluszek

Carmen a to pojechalas [emoji6] miałam kiedyś taka nimfe to mordę darła od 4 rano jak tylko się jasno robiło...ona nie śpiewała tylko skrzeczala musiałam klatkę ciemnym ręcznikiem nakrywac

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Carmen24l ty za chwilę będziesz kogo innego uczyła mówić [emoji23] moje dzieci chcą patyczaka, nie jestem przekonana...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry