reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte prawie 30stka na karku.
On dosc czesto dziala pod wplywem chwili, nie pomysli, tylko szybko podejmuje decyzje. I to chyba jest Jego najwieksza wada.
Go chyba najbardziej boli to ze jest juz w takim wieku a nic nie osiagnal. Mowil ze ten wyjazd zapewnil by Nam jakis start. Ze moglibyśmy odłożyć, rodzice by Nam dołożyli i bysmy kupili maly dom do remontu.
Ok wszystko fajnie, ale planowalismy troche inaczej.
I tez teraz nie pomysli, tylko od razu dziala, choc to nawet nie jest pewne jeszcze.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem wszystko - my właśnie podchodzimy do kupna domu w Holandii ale do tego jeszcze troche. Nazbieraliśmy już prawie wystarczająco wkładu własnego, pytanie ile dosstaniemy Kredytu hipotetycznego. No ale my juz po slubie, wiemy że już tylko przed nami dziecko i dom :) i wspólne życie

reklama
Nawet nie wiecie jaka jestem wkurzona delikatnie mowiac. Przeciez slub mozna przełożyć, starania moga poczekac- to usłyszałam.
Ja wiem ze fajnie by bylo gdyby Nam wpadlo pare tysięcy na konto, ale nie za taka cenę[emoji37]
Udusze go i bede pisac do Wasz z ciupy.
Z jednej strony go rozumiem, bo jako facet chce zarobić na rodzine, ale z drugiej mam ochote go zamordowac ze nie liczy sie z moim zdaniem.
Ten wyjazd nie jest jeszcze pewny a już wyprowadzil mnie z rownowagi. Ehh szkoda gadac.

Jak coś to wpadniesz do mnie w odwiedziny i zaprzyjaznimy sie [emoji5][emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Arte moj mi mowil ze jak ten wyjazd wypali to slub wezniemy w ciagu tygodnia[emoji23] taaa, tylko nie wiem czy ja bym tak chciala[emoji23]
Nic nie mowie na razie, zobaczymy co z tego wyjdzie

@Nuria nie martw się na zapas :) faceci czasem gadają głupoty i działają pod wpływem chwili :) myślę,że wszystko się ułoży :) dziś zaczynamy sexy :D wczoraj mi się nie chciało :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

My jutro zaczynamy seksowanie, szczeze mowiac to nie chce mi sie nawet.
To nie ten sam seks co byl przed staraniami

Jeju ale sie dzis spaliłam[emoji47] dopiero prysznic mi to uswiadomil[emoji47] cale plecy czerwone, dekolt, ramiona[emoji47]
Nawet nie czulam tego w ciagu dnia.
Oj bedzie pieklo

reklama
Witam się z rana i uciekam do pracy :( to niesprawiedliwe...jest niedziela,a ja muszę tam iść :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry